• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2013/4 arıtma tesisi/derin deniz deşarjı proje onay genelgesi

Görmeyen & duymayan olabilir, konuyu güncel tutmak adına Pdf dosyasını yüklüyorum arkadaşlar, iyi çalışmalar.
 

Ekli dosyalar

  • 2013-4 genelgesi (AAT hakkında).PDF
    1.2 MB · Görüntüleme: 76
Çevre ve Orman Bakanlığının onay prosedürü 2005 te uygulanmaya başlamıştı.2005 ten bu yana başka kurumlar tarafından yapılan onaylar kabul edilmediği gibi,daha önceki yıllarda yapılan proje ve uygulamalarda deneyim olarak kabul görmemektedir.
 
2005 den önce demekki Çevre mühendisliği diye bir meslek yokmuş bunlara göre.Yetkiyi kanalizasyon idarelerine ver ama onların proje onaylarını kabul etme.Tam onlara yakışan bir tutum.Çevre müh.odası ne iş yapar anlamıyorum.Yazık çok yazık bunca insanın emeğini,tecrübesini yok ettiler ya helal olsun bu iktidara bu bakanlığa...
 
Arkadaşlar deşarj izni gürültü izni için üniversitelerden gelip test yapıp onay veriyomuş...bu konuya hakim biri var mı acaba ?
 
zeynep hanım genelgeye göre arıtma suyunu desarj etmeden tesıs ıcerısınde geri dönüşümlü olarak kullanan firmaların üniversitelerin çevre mühendisliği bölümünden teknik rapor alması gerekiyor.
 
Üst