• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2014 kpss sonuçları

Soyledigim insanlar genelde sasiriyo ve nasil ya diyo ama 69 netle 78 geldi
 
Alımlar fazla olsaydı bir ihtimal derdik ancak bende hem aldığım puan açısından hemde kadrolar açısından umutsuzum. Geçenlerde DSİ ve orman genel müdürlüğü KPSS ile alım yapmayacağını duyurdu. Dolayısı ile bir Çevre Mühendisi olarak kadrolardan yana pek fazla birşey beklememek lazım. Bence kesin olarak kadrolar geçen 2 seneye göre daha kısıtlı olacak. Ama yinede temenni ederimki Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
 
Merhaba benim de netim 75 puanım 80.8 52 binde sıralamam. 2012 atamasıyla aynı sayıda kişi atansa belki 3. atama ya da 4. atama da olur . Ya da olmaz. Çok emek harcamıltım tarihe, boşa gitti :( bakalım ne olacak
 
@Serap Töre Çelik
Ah o tarihhhhh 25 netlerden 15 netlere dusmusum hayatimi kaydirdi
 
Üst