• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2014 kpss sonuçları

Benim anladığım, artık boşuna kurslara gidip para harcamayın biz zaten öylede böylede torpille alıyoruz demenin başka şekli bu :)
 
Daha hala branş sıralaması filan belli olmadı. Açıklanmayacak diye birkaç şey okumuştum ama hayırlısı artık...
 
Arkadaşlar p3 puanım 88,86 genel sıralama 3118, branş sıralaması 33 geldi. Sizce ilk atamada Bursa olma ihtimali var mı, bir fikir alayım istiyorum ona göre ikinci atamayı bekleyeceğim o zamana kadar da bir iş bakmayı düşünüyorum
 
2012 ilk alımda 88.95 gitmiş 3 kişi alınmış Bursa'ya alım ve tercih edecek kişi sayısı önemli
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
bu adresten inceleyebilirsiniz
 
88.86 puanla 33. sıra 82.61 puanla 317. sıra demek ki aradaki her bi puanı alan yaklaşık 50 çevre mühendisi var :)
 
İyi akşamlar arkadaşlar

Başarı sıralamaları açıklanmış ancak sınava giren toplam çevre mühendisi sayısı ne kadar acaba ?

Sınava ait sayısal bilgiler kısmında sadece sınava giren toplam aday sayısı yer alıyor.
 
Arkadaşlar 3 gün önce kara kuvvetlerine çevre mühendisi ilanı vermişlerdi başvuran arkadaşlar oldumu başvurdu iseniz kaç puan kpss ile başvurdunuz bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
 
Ben basvurdum ama sira gelmez 1 kisi alacak zaten max. 10 kisi cagirirlar mulakata
 
Mulakata bile cagrilma olasiligim yok 875.siradayim :D bu siralamaya iyi cesaret der davet ederlerse kirmam giderim elbette :p
 
Üst