• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2014 kpss sonuçları

acaba bu iller bankası başvurularında yds 50 şartı çok önemli mi her ilanda bu şart var başvursak yds 50 olmasa da değerlendirilmez mi başvurumuz ?
 
oooo @Sena Çetinkaya sıralamanız kaç? Hayırlı olsun diyelim

@tuubabdullah
iller bankasının olmasa olmazı ben daha dilsiz ilanıyla karşılaşmadım ki bu seferki ilanın şartları ciddi rahat 80 puanlar 5 yıl,3yıl deneyimler... neler neler isterlerdi şaşırtıcı
 
toplam kadrolu ve sözleşmeli kaç kişi alındı acaba geçen kpss lie bilgisi olan var mı ?
 
bir arkadaşımız kamuda istihdamımızla ilgili edilekçe yazmış lütfen onuda imzalayalım
GEÇİCİ NO: 44520

Yusuf ÇOBAN

DİLEKÇENİN KISA KONUSU: ÇEVRE MÜHENDİSLERİNİN KAMUDA İSTİHDAMI

18.08.2014

Yeni Başvuru

Dilekçe Detay

@Adaar Esmer
2012 puanıyla merkezi atamada 320 kişi alındı
 
@Akın Taşan
Puanım 90.7. Bir arkadaşım daha var oda 90.7 aldı oda 11. sırada :) ilk 10 91 üzeri almış sanırım :)
 
Puan 83,82 , Sıralama - 219.

2012 de 323 kişi alınmış, en son 360 küsürlerdeki sıralamadaki kişi atanmış.

Tabi bazı kurumlar Merkezi atamadan cıktı o kötü oldu,
Mesala ilk atamada 113 kişi almışlardı bizden, 8 tanesi Karayollarıydı o artık merkezi atamada yok diye biliyorum :( 83 Tane Çevre Ş.B. almış Merkezi atamada hala olan en önemli kurumumuz :) Bu söylediklerim ilk atama ile ilgili, toplamda Ç.Ş.B. kaç almış bakmadım.

Ben yinede olumsuz bakmıyorum, bazı kurumlar çıkmış olabilir ama alımlar artabilirde, malum seçimlerde yaklaşıyor öncesi 2 atama var galiba ;)

@Sibel Açık

Bunu da biraz araştırdım

Mesala
Benim Puan 83,82 -- Sıralama :219.
2012 de birisi Puan 85,4 --- Sıralama :213.

Yani nerden baksan 1,5 puan ekleme yapılabilir gibi duruyor :)
 
ARKADAŞLAR ÇMO NUN BELİRLEDİĞİ 11 EYLÜL SAAT 20:00 DA YANİ BUGÜN #KamuyaÇevreMühendisiLazım BAŞLIĞI İLE SESİMİZİ DUYURUYORUZ.
 
@mehmet ali_1

Ya konuşmayayım karışmayayım diyorum ama, iki gündür böyle arka arkaya spam yapmaktan bıkmadın mı? Olur olmadık her konuya yazıyorsun konu açıyorsun falan. Bir de işiniz düştüğü zaman siteye geliyorsunuz yani siteyi araç olarak kullanıyorsunuz. Zaten atandıktan sonra siteyi de unutuyorsunuz. Benim üyeliğimi mesajlarımı silin yeaaa diye bize mesajlar atıyorsunuz. Hem anlamadığım şu var, Twitter'da saçma sapan şeyler TT listesinde oluyor hep. Özellikle futbol müptelası gündemden hiç düşmüyor. Sizin bu TT işiniz zor. Lütfen her konuya sürekli aynı mesajı atıp durmayın! İnsanlar sizi anlamıyormuş gibi büyük harfle ve kırmızı kırmızı yazıp durmayın. Anladık yani tamam!
 
Üst