• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2014 kpss sonuçları

Birincisi TT olmak gibi bir amacımız olmadığını bakanlara ülkedeki denetimsizlikler neticesinde oluşan çevre sorunlarını tweet attık. Eğer başlığa girip bakma zahmetinde bulunsaydınız kadro isteyip yalvarmak yerine çevre sorunlarını gösteren bir avuç çevre mühendisi olduğumuzu görürdünüz.
İkincisi daha önceden kendini çevre mühendisi sanan ve bu ülkeye zerre kadar sorumluluk duymayan insanlarla bizi kıyaslayamazsınız. Bu yaptığınız yargısız infazdır.
Üçüncüsü, duyuru; ilgili kpss forumuna ve topu topu 3-4 konuya yapıldı. Yani gidipde alakasız bir foruma yazılmadı, buna dikkatinizi çekerim.
Dördüncüsü büyük harflerle yazmadığım zaman duyuru diğer yazdıklarımın arasında kayboluyordu, göze çarpmasını istedim. Ayrıca madem rahatsız ettik siz değerli çevre mühendislerini neden özel bir mesajla durumu izah etmeyip böyle yaygaracı bir tavırla ya lı malı senli benli konuşuyorsunuz?
 
Sizinle tartışmak benim işim değil aslında ama yine de cevap vereceğim. Hakkınızı aramanıza bir şey diyen yok, asla da olamaz yani buraya kadar herhangi bir sıkıntı yok fakat amaç gerçekten çevre sorunları mı yoksa kamuya çevre mühendisi lazım deyip bir şekilde devlete kapak atıp sonra hem burayı hem de çevre mühendislerini unutup kaderlerine terk etmek mi? Burada zamanında en büyük desteği bu site ve bu sitenin üyeleri verdi. Vermekle kalmadı, bir ton da mücadele ettiler hatta çoğunun başına gelmeyen kalmadı. İşte o dönemlerde siz YOKTUNUZ. Tamam belki siteden haberiniz yoktu vs. ama bugün gelmişsiniz olur olmadık her konuya aynı şekilde yazılarla arka arkaya mesaj gönderip duruyorsunuz. 3-4 kere diyorsunuz emin misiniz? Ben sadece 5 tane mesaj sildim şu son yazdıklarınız dışında. Hadi onu da geçtim, sanki kimse sizi anlamıyormuş gibi dev gibi yazılarla bir de renkli renkli kalın kalın yazıyorsunuz. Çoğu zaman özel mesaj yolu ile uyarı yapıyoruz ama bazen de böyle halka açık bir şekilde de uyarıyoruz (bazı zamanlar bunu yapıyoruz mecburi olarak). Evet doğru, siz-biz-onlar diye yazmak yerine sen-ben diye yazarak hata ettim kâbûl. Neyse, uzatmayalım. Zaten tartışacak durumda da değilim. Ayrıca konu amacından çıkmazsa iyi olur.
 
Üst