• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2015 yaz ya da ara dönem stajı

Gizem Tuncel

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
3 Aralık 2014
Firma
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

İstanbul Üniversitesi 2.sınıf öğrencisiyim. Bu yıl Lab/İşletme staj zorunluluğum var. Öncelikle iskiyi söylüyorlar. İski olmazsa başka nerelere başvurabilirim. Tercihen İstanbul Avrupa yakasında, olabilirse Anadolu yakası da olabilir :)

Yardım ederseniz sevinirim.
 
2015 yılında stajınız için Halkalı Kağıt firması insan kaynakları departmanı ile irtibata geçebilirsiniz.
 
bende istanbul üniversitesi 4. sınıftayım :) lab stajını atıksu arıtma tesısınde yapman senın ıcın daha faydalı olur ama orası biraz kokuludur :) içme suyunda yaparsan da öğreneceklerin kısıtlı ( suyun ph ölçme, bulanıklık tayını, ıletkenlık , sıcaklık, klor ölçümü,bakteri ekimi vb..)
 
@Güneş Gösterişlioğlu

selaam güneş:) üst dönemden arkadaşım geçen sene ikisini de yaptı. Ender hoca bakıyormuş staj işlerine ona sormak lazım sanırım.
 
@Gizem Tuncel
Evet.. Anaerobik ve aerobik arıtma tesisi mevcut. Ayrıca işletme stajını da yapabilirsin.
 
@Gizem Tuncel
Ben de İstanbul Merter Belediyesinde yapmıştım stajımı..Hem belediyede bulunup işletme stajımı yapmıştım hem de Yenibosna tarafında bulunan laboratuvarda laboratuvar stajımı yapmıştım..Epey katkısı olmuştui arıtma tesisi değildi ancak denizlerden gemilerden alınan numunelerde analiz yapıyorduk;) Tavsiye ederim aklında bulunsun..
 
1.sınıf öğrencisiyim lab stajı ne işletme stajı ve nerelerde kaçıncı sınıfta yapılıyor ?
 
Okuluna göre değişiyor sanırım, ağrlıklı olarak 2. ve 3. sınıf yazında istiyorlar ;)
 
Bende stajımı taşeron firma bünyesinde Ataköy ileri biyolojik atık su arıtma tesisi 'nde yapmıştım. Lab stajında bütün analizleri görüp yapma fırsatını yakalarsınız. Ayrıca benim zamanımda Gıyasettin Güneş bey de orada idi, özel ders gibi eğitim vermişti biz stajyerlere, sağolsun :)
 
Üst