• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim 2016 ''çevre görevlisi eğitimi'' başladı

Herkese hayırlı uğurlu olsun.Çok bekledik ama sonunda eğitim açıldı.Umarım herkes için yararlı olur.Aşağıda duyuruyu paylaştım.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .



Çevre Görevlisi Uzaktan Eğitimi, öncelikle adayların mezuniyet tarihleri göz önüne alınarak belirlenecek sıralamaya göre olacaktır. Adaylar, mezuniyet tarihleri esas alınarak, online uzaktan eğitim portalı (
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
) üzerinden gruplar halinde eğitim alacaklardır.

- İlk grup eğitim 01-15 Ekim 2016 tarihleri arasında başlayacaktır.
- Adaylar Çevre Görevlisi Uzaktan Eğitimlerine, E-Posta adreslerine gönderilen bilgilendirme mesajında belirtilen Eğitime başlama tarihleri göz önüne alarak başlayacak olup, en fazla 15 gün içerisinde Çevre Görevlisi Uzaktan Eğitim sistemine girerek eğitimi tamamlamak zorundadır.
- Her aday için; Uzaktan Eğitimi tamamlanmasına müteakip, elektronik olarak Eğitim Sertifikası düzenlenecektir.
- Süresi içerisinde eğitimi tamamlamayan adaylara sertifika verilmeyecek olup, Eğitimden de başarısız sayılacaklardır.
- Eğitim süresi içerisinde karşılaşılabilecek teknik sorunlar için uep@csb.gov.tr adresine e-posta gönderilebilecektir.
- Eğitim sonrasında adaylar çevre görevlisi belgelerini almak için, Bakanlığımız izin lisans yazılım portalı (
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
) üzerinden e-imza veya mobil imza (AVEA veya Turkcell) ile elektronik olarak başvuru yapacaktır. Adayların çevre görevlisi belgeleri elektronik olarak düzenlenecektir.
- Adaylar Çevre Görevlisi Belge başvurusunda kullanılmak üzere, Halk Bankası Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kurumsal Tahsilat Hesabı 113 nolu gelir kalemine Ad-Soyad ve TC kimlik numaralarını belirterek “ Çevre Görevlisi Belge Bedeli” (2016 yılı için 250 TL) yatıracak ve dekont alacaklardır.
- Çevre Görevlisi Belge başvurusu ile ilgili yardımcı dokümanlara
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
adresinden ulaşılabilmektedir.
 
O bilinmiyor nedense sadece grupların oluşturulacağı yazılı :ckskc:
 
Zaten bir işi düzgün yapsalar dişimi kıracağım. Bizlere zaman kaybından başka birşey yapmıyorlar. Belgeyi almakda da dert, firmalarda yeni bir kriter ister buyur bide bunlarla uğraş.:kötü: Allah sonumuzu hayır etsin.:neutral:
 
Eğitime başlamış olan arkadaş varsa eğitimin nasıl olduğunu yani sistemdeki videolar ve değerlendirme sorular mı izlenip cevaplandırılıyor?
Eğitimde mikrofon ve kamera isteniyor mu?
 
Merhaba arkadaşlar, bana da mail gelmedi. Ancak sisteme girdim, eğitime başa diye bir alan ardı onu tıklayınca bir ekran açıldı media player gibi. Ancak dinleme olmuyor, aktif değil.

Eğitim bana mı açılmadı yoksa sistemsel bir sıkıntı mı var anlayamadım.
 
bana mail geldi ancak sistemde sıkıntı var videolar açılmıyor. doğal olarak şuan hiçbirşey yok
 
Arkadaşlar 2011 mezunu bir arkadaşıma mail geldi. Mail gelmiş olup videoları açmakta sıkıntı yaşayanlar uzaktanegitimcsb.gov.tr adresinden girerek videoları açabiliyorlar. Eğitim videoları için ayrıntı vermek gerekirse 52 video varmış ve ilk videonun 17 dakika olduğunu biliyorum sadece. Ve sanırım her videonun sonunda test sınavına tabi oluyoruz ve öteki videoya geçebilmek için bu sorularda belli bir başarı elde etmemiz gerekiyormuş. örneğin ilk video 17 dakika ve sonunda 32 soruluk testhttps://www.cevremuhendisleri.net/file:///C:/Users/PROJE0~1.BIO/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif Anlayacağınız kolay gibi gözüken çevre görevlisi eğitimi uğraştıracak. Videoyu izlemeden soruları hepsini yapmakta kolay değilmiş bilginiz olsun
 
Millet böyle daha rahat olur diye düşünüyordu hepten karma karışık bir şey olmuş. En güzeli eğitimin olduğu şehre gitmekmiş demek ki :))
 
Aslında sistem güzel ancak altyapı ve deneme çalışmaları yok haliyle detay sıkıntılar çıkıyor ortaya. Eğitim süresince herhangi bir teknik sorunda uep@csb.gov.tr bu adrese mail atılmasını istiyor Bakanlık. @kadirsen1991 dediği gibi; 2010 mezunu bir arkadaş da söyledi farklı sürelerde eğitim videoları ve sorular var yarıdan fazla doğru cevaplama isteniyor ancak doğru cevaplasanız dahi bir sonraki eğitime geçememe gibi sıkıntılar da oluyor.
 
Eğitim tarihini sorgulama ekranı gelmiş fakat düzgün çalışmıyor.Eğitim zamanıma 01.01.1970 diyor :))

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Merhaba Arkadaşlar;
An itibari ile yapmış olduğum görüşme sonucu ilk eğitim grubu olarak 200 kişi alındığını ve önümüzdeki günlerde 700 kişilik bilgilendirme mailinin atılacağını söylediler.
Eğitim şekli örnek:
01-15 Ekim 2016 ilk grup
07-22 Ekim 2016 ikinci grup
10 Ekim-05 Kasım 2016 ücüncü grup Vb. şekilde olacağı bilgisini aldım tarihler tamamen sallamasyondur.
 
2012 mezunuyum eğitime başla kısmı çıkıyor ama herhangi bir video tanımlanmadı diyor.
 
Ne videolar açılıyor. Ne hangi gruptayım öğrenebiliyorum. Ne de mail geldi. Deli olcam ya :acpsnr:
 
Duyuruda paylaşılan adrese eğitimin başlayıp başlamadığını anlayamadığımı anlatan bir mail attım. Çok hızlı yanıt verdiler ve 3. grupta olduğumu söylediler. Eğitim açıldığında mail ile bilgilendirme yapılacağını belirttiler.
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


Bu adres üzerinden hangi grupta olduğunuzu sorgulayabilirsiniz fakat tahini süresi verilmemekte. Eğitim süresi sizin grubunuza geldiğinde mail yolu ile bilgilendirme yapılacağını belirttiler.
 
Üst