• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim 2016 ''çevre görevlisi eğitimi'' başladı

Herkese hayırlı uğurlu olsun.Çok bekledik ama sonunda eğitim açıldı.Umarım herkes için yararlı olur.Aşağıda duyuruyu paylaştım.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .



Çevre Görevlisi Uzaktan Eğitimi, öncelikle adayların mezuniyet tarihleri göz önüne alınarak belirlenecek sıralamaya göre olacaktır. Adaylar, mezuniyet tarihleri esas alınarak, online uzaktan eğitim portalı (
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
) üzerinden gruplar halinde eğitim alacaklardır.

- İlk grup eğitim 01-15 Ekim 2016 tarihleri arasında başlayacaktır.
- Adaylar Çevre Görevlisi Uzaktan Eğitimlerine, E-Posta adreslerine gönderilen bilgilendirme mesajında belirtilen Eğitime başlama tarihleri göz önüne alarak başlayacak olup, en fazla 15 gün içerisinde Çevre Görevlisi Uzaktan Eğitim sistemine girerek eğitimi tamamlamak zorundadır.
- Her aday için; Uzaktan Eğitimi tamamlanmasına müteakip, elektronik olarak Eğitim Sertifikası düzenlenecektir.
- Süresi içerisinde eğitimi tamamlamayan adaylara sertifika verilmeyecek olup, Eğitimden de başarısız sayılacaklardır.
- Eğitim süresi içerisinde karşılaşılabilecek teknik sorunlar için uep@csb.gov.tr adresine e-posta gönderilebilecektir.
- Eğitim sonrasında adaylar çevre görevlisi belgelerini almak için, Bakanlığımız izin lisans yazılım portalı (
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
) üzerinden e-imza veya mobil imza (AVEA veya Turkcell) ile elektronik olarak başvuru yapacaktır. Adayların çevre görevlisi belgeleri elektronik olarak düzenlenecektir.
- Adaylar Çevre Görevlisi Belge başvurusunda kullanılmak üzere, Halk Bankası Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kurumsal Tahsilat Hesabı 113 nolu gelir kalemine Ad-Soyad ve TC kimlik numaralarını belirterek “ Çevre Görevlisi Belge Bedeli” (2016 yılı için 250 TL) yatıracak ve dekont alacaklardır.
- Çevre Görevlisi Belge başvurusu ile ilgili yardımcı dokümanlara
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
adresinden ulaşılabilmektedir.
 
@acarr.alican
bendede aynı problem var düzelttiler mi acaba
 
Arkadaşlar bu videolardan sonra sorular Değerlendirme Sorularının cevapları var mı?
 
7. grup başladı mı ya da en son hangi grup başladı bilgisi olan paylaşabilir mi ?
 
peşpeşe hergün birer grup açmşlar en son 7.grubun bi kısmı acılmış . 7.grup tamamen acldıktan sonra bi kac gün icinde digerleride parça parça acılcakms .
 
Grup tarihi güncellemesi oldu bende. emailleri sürekli takip etmek lazım.

Ayrıca vakti olmayan arkadaşlar için eğitim video sonundaki testlerin cevaplar filan bende var :rolleyes:
 
Bu eğitim sertifikası nereden indiriliyor? Ben de öyle bir sekme çıkmadı?
 
@EG08
Sistem üzerinden hata bildirimi yaptım ve problemim altı dk içinde çözüldü.
 
arkadaşım cevapları dün birisi vermiş ordan almştı simdi hesabına giriş bile yapamıyo aynı sorunu yaşayan varmı ? başka bi arkadaşm giriyo ama .
 
@EG08 bende yaptım yeni şifre verdiler bu seferde videolar gözükmedi. Sonra sisteme tekrar giriş yapamadım. Tekrar şifre istedim. bekliyorum

Arkadaşlar, sisteme giriş yapamıyorum ve hata bildirimi de yaptım adam bıktı benden cevap vermiyor bile. Şifremi unuttuma tıklarken "Kaydınız teyit edilmemiştir. Lütfen e-postanızı doğrulayın veya yönetici ile irtibata geçiniz." şöyle bi yazı çıkıyor. Ne yapmam lazım? Fikri olan var mı?
 
Arkadaşlar eğitim videolarını bitirince ÇEVRE GÖREVLİSİ BELGESİNİ almaya hak kazanıyor muyuz? Yoksa eğitim süresinin de bitmesini beklememiz gerekiyor mu?
 
Arkadaşlar belgeyi almamız için maksimum süre ne kadardır biliyor musunuz? Ankara da eğitim 1 sene demişler geçen sene ama bu sene bi bilgi gelmedi?
 
Ve birşey daha sormak istiyorum. Bu sistemdeki videoları ben atlaya atlaya izleyebiliyorum :) sizlerde yapabiliyor musunuz bilmiyorum ama böyle atlaya atlaya 1-2 saate videoların bitmesi mümkün. Acaba böyle kısa bir yol tercih etsek bir problem çıkar mı? Bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
 
Arkadaşlar en son kaçıncı grup eğitime başladı acaba bilgisi olan var mı?
 
Üst