• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim 2016 ''çevre görevlisi eğitimi'' başladı

Herkese hayırlı uğurlu olsun.Çok bekledik ama sonunda eğitim açıldı.Umarım herkes için yararlı olur.Aşağıda duyuruyu paylaştım.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .



Çevre Görevlisi Uzaktan Eğitimi, öncelikle adayların mezuniyet tarihleri göz önüne alınarak belirlenecek sıralamaya göre olacaktır. Adaylar, mezuniyet tarihleri esas alınarak, online uzaktan eğitim portalı (
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
) üzerinden gruplar halinde eğitim alacaklardır.

- İlk grup eğitim 01-15 Ekim 2016 tarihleri arasında başlayacaktır.
- Adaylar Çevre Görevlisi Uzaktan Eğitimlerine, E-Posta adreslerine gönderilen bilgilendirme mesajında belirtilen Eğitime başlama tarihleri göz önüne alarak başlayacak olup, en fazla 15 gün içerisinde Çevre Görevlisi Uzaktan Eğitim sistemine girerek eğitimi tamamlamak zorundadır.
- Her aday için; Uzaktan Eğitimi tamamlanmasına müteakip, elektronik olarak Eğitim Sertifikası düzenlenecektir.
- Süresi içerisinde eğitimi tamamlamayan adaylara sertifika verilmeyecek olup, Eğitimden de başarısız sayılacaklardır.
- Eğitim süresi içerisinde karşılaşılabilecek teknik sorunlar için uep@csb.gov.tr adresine e-posta gönderilebilecektir.
- Eğitim sonrasında adaylar çevre görevlisi belgelerini almak için, Bakanlığımız izin lisans yazılım portalı (
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
) üzerinden e-imza veya mobil imza (AVEA veya Turkcell) ile elektronik olarak başvuru yapacaktır. Adayların çevre görevlisi belgeleri elektronik olarak düzenlenecektir.
- Adaylar Çevre Görevlisi Belge başvurusunda kullanılmak üzere, Halk Bankası Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kurumsal Tahsilat Hesabı 113 nolu gelir kalemine Ad-Soyad ve TC kimlik numaralarını belirterek “ Çevre Görevlisi Belge Bedeli” (2016 yılı için 250 TL) yatıracak ve dekont alacaklardır.
- Çevre Görevlisi Belge başvurusu ile ilgili yardımcı dokümanlara
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
adresinden ulaşılabilmektedir.
 
@Oğuzhan Keskin ek teki resimde site böyle bir uyarı veriyor ama senin kararın :) bi çok kişi atlaya atlaya halletti hatta 5 dk da bile bitiren varmış ben hiç riske atmadım 13 saat falan sürdü benim :)
 

Ekli dosyalar

  • csb.PNG
    csb.PNG
    82.9 KB · Görüntüleme: 27
mrb. ben şimdi videoları izledim bitti. ne yapmam lazım
 
@Ender Cengizhan
Eğitim Sertifikasını indirip Halk Bankasına Çevre Görv. Belge Bed. 250 tl yatırman gerekiyor. E-imza/Mobil imza ile izin.lisans a belgelerini yükleyeceksin sonra da hayırlı uğurlu olsun.
 
izlenen videoların soruları otomatik mi çıkıyor? Bende sorular gözükmüyor ya
 
@Elif Akbey evet video bitiyor ve sorular geliyor.Tarayıcı değiştir dene bir de istersen,ben firefox' dan giriyorum bi sorun yaratmadı şuan.
 
@config2016 explorer dan girdim resmen oldu:kptmya:. Fikir için teşekkür ederim ya.. sorun yaşamaktan kanser olucam çünkü :ckkmk:
 
Ya şimdi sertifikayı indirdikten sonra hemen mi bu eimza işlerini falan yapıp para yatırmamız gerekiyor yoksa istediğimiz zaman yapabiliyormuyuz onu?
 
Ya iyi de atlaya atlaya gidince sorulara nasıl cevap veriyolar
 
Üst