• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS 2016 kpss açıklanıyor

cagriuldes

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Haziran 2016
Firma
Yağmur Plastik
Arkadaşlar bugün saat 16:30 Osym tarafından Kpss 2016 sonuçları açıklanıyor.Sınava girmiş meslektaşlarımın emeklerinin karşılığını alarak sonuçlanır sınav sonuçları umarım :)
 
@Zeynep Emir
2014/1 de kitler dahil 320 civarinda alim vardi. Ilk atamalar yuksek oluyor. Umut fakirin ekmegidir. Eger bi 300 daha alirlarsa sirnak hakkari yada o civarda bir yerlere gidebilirim. 4 gozle gitmeyi bekliyorum sirank hakkaride olsa...
 
80,551 puan. sıralama 55bin . sanırım 85 üstü atanır. bizde düz memurluk kovalayacaz gibi gözüküyor.
 
Yani en azından umut var bende 2013 ten beri hazırlanıyorum 81 aldım.. 95 aldım atanır mıyım diye biri yazarsa çullanırım üzerine :)
 
2014'deki sınavda 80-85 aralığında alanların genel sıralaması ve çevre mühendisleri arasındaki sıralaması neydi acaba? bilen varsa bu sınavdaki puanlara göre oluşacak sıralamayı da az-çok tahmin edebiliriz. 85 + alanların şansı çok yüksek diye düşünüyorum. çünkü sınav bittiğinde herkes netini çok yüksek söylemişti ve puanlar havada uçuyordu ama bugünkü sonuçlar gösterdi ki öyle elini kolunu sallayan 85+ almamış.

bir de şöyle bir akıl yürütme söz konusu: memurlar.net'de netlerini söyleyen 1000(yoksa daha mı azdı, bende abartıyor olabilirim)'i aşkın çevre mühendisinin 2016 kpss puan ortalaması 80 olarak gözüküyordu. ortalama 80'di yani. sınav sonuçlarına göre 80-81-82-83 puanları arasındaki her 1 puanda 10.000 kişi oynadığında göre yığılma burada demektir ve 85 + alanlar geçen sene 85+ alanlara göre daha şanslı anlamına da gelebilir belki. çünkü 'çan'ı baya geride bırakmışlar. bu da aa almışlar demektir ki:) doğru dürüst, absürd olmayan bir kadro açılırsa atandılar demektir.
 
Üst