• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS 2016 kpss açıklanıyor

cagriuldes

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Haziran 2016
Firma
Yağmur Plastik
Arkadaşlar bugün saat 16:30 Osym tarafından Kpss 2016 sonuçları açıklanıyor.Sınava girmiş meslektaşlarımın emeklerinin karşılığını alarak sonuçlanır sınav sonuçları umarım :)
 
Aldığımız puanla illa çevre ve şehircilik bakanlığına basvurmamıs sart mı ? Mühendis değil de memur olarak basvuru yapabiliyor muyuz ??
 
@Hamza Ay

4001 kodlu tüm bölümlere başvuru yapabilirsiniz?. ayrıca ehliyet, bilgisayar sertifikası vb. belgelerle de extra başvuru şansınız olabilir.
 
Arkadaşlar branş sıralamaları sizce ne Zaman açıklanır ve kasım atamalarına kadarki süreç Nasıl oluyor? Bilgisi olan arkadaşlar bizleri aydınlatabilirler mi acaba? ;)
 
Arkadaşlar ayrıca atanmak istiyorsak twitter dan bakan a mesaj atmaliyiz sürekli. .. 2014 puanı ile 60 tane alim oldu sanırım ... siz düşünün artık. ..

@Sevil Atila

Branş siralamalari oatb sonucu açıklanır ken sanirim

@Enise A.
İnşallah bu sene atanirim.Teşekkürler.
2014 te 81.5 puanla branş ta 403. Olmuştum.
 
@Sevil Atila

Atamalar her sene Kasım ve haziranda oluyor. 2018 sınavına kadar bu puanlarla 4 tane alim olacak.
Ben de bana sıra gelir mi diye bekleyecegim artık. .

@ELMAS H.

Benm 2014 puanın 81.54. Tü. 403. Sıradaydim branşta. Ve olmadı. Üzülme ni istemem ama durum bu...
 
@evrim anladım teşekkür ettim. Benim de puanım 86,45 bakalım branşta kaçıncı olacağız? Benim ilk atamada umudum yok belki ikinci atamada atanabilirim diye umuyorum:oops:
 
@Sevil Atila

Ben de son atamada da olsa atanirim inşallah diyordum :)
Bu puan ise yarar umarım. .. Bu puanlar 2014 te kaçıncı Sıradaydi branşta acaba?
Birisi 86 puan ile 86. İdim yazmış ama ne kadar doğru.
İnşallah iyi bi sıralama gelir.

@Drn34
Siralaman kaç ?
 
Üst