• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS 2016 kpss tahmini netler

@Fatih12
Çoğu kişi 100 neten bahsediyor,eğer dedikleri gibi yaptılarsa bu yıl tahmin etmek çok zor olur:/

@f.merve
İnşallah:( çok emek verdim..ama puanlar çok yükselebilir,yükselmesede alım olur mu ki:(
 
50 genel kültür, 30.5 genel yetenek. zamanımı yiyen türkçeydi, mata vakit pek kalmadı. gk den doğru yapabileceğim 4-5 soruyu yanlış yapmasaydım, alım az olsa bile şuan kafam rahat olurdu. o yanlışların pişmanlığı.
 
Arkadaslar merhaba bu sene 2014 deki gibi saka yapar gibi 2 alım olmasını istemiyorsak yeni gelen bakanımızı ki kendisi belediyeci ve avukat.. mevzuata karsı bilincli olma ihtimaline güvenerek duzenli olarak tek bir hastag ile twitter facebook instagram gibi ağlardan surekli duzenli paylaşımlarda bulunmalıyız.. Bir an once orgutlenelim.. benim de 34 gy 46 gk.. Cevre mühendisleri olarak kaderimizi kabullenmiş ve cevre görevlisi sertifikası altında mesleğimizin hor görüldüğü bir zamanda hep beraber olmalıyız.. unutmayın sen eksiksen bir kisi eksiğiz..
 
Dostum herkes sana katılır eylem kendini gösterme amaçlı birşey için somut adımlar olmalı bak mesela bizim oda düzenli kahvaltı düzenliyor :D sonra çevre mühendisliği niye böyle :)
 
O zaman beyin fırtınası yapalım.. Bir grup açalım ya da hali hazırda bunu başlatmış olan arkadaşlarla iletişime geçelim.. Bu kadar mağdur olup bu kadar sessiz kalan bir mühendislik yok.. Pamuk fikirler beyinlere.. :) yazın konuşalım..
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
MESAJ yaz bölümüne.. Yeni bakanımıza hayırlı olsun dilekleri ile kadro ihtiyacı içeren mesajlar atmakla başlayabiliriz arkadaşlar. Ben ilkini attım. Eğer Çok yoğun bir şekilde sesimizi duyurmaya çalışmamız hiç bir şey yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum.
 
Üst