• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS 2016 kpss tahmini netler

valla kardeşim çevre şehirciliğe her gelen babasının koltuğu gibi yönettiğinden dolayı almıyorlar yani garanti atanmak için 90 alman gerekir şahsen benim zerre kadar umudum yok
 
Arkadaşlar her şey kadroya bağlı ise lütfen herkes biraz olsun duyarlı olsun.

Burada sınavı kötü geçti diye bu yazdıklarımızı uzaktan uzaktan okuyup aman bana yararı olmaz deyip destek çıkmayan meslektaşlarımızı da kınıyorum.

Destek vermek isteyen dostları yeni bakanımıza mesaj yazmaya çağırıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
@yusufok
Aynen katılıyorum her çevre mühendisinin yapması lazım sus sus nereye kadar böyle devam ederse 90 95 net altı yapanların atanması bile mucize olacak malesef..
 
Merhaba Çevre Mühendisi, Meslektaş kardeşimiz..
Eğer buradaki yazıları okuyup sinsi sindi siteden çıkıp ya da netinin düşük olduğunu düşünüyor ve " amann bana ne zaten atanamayacağım ben en iyisi hiç enerji sarfetmiyim uğraşan uğraşsın "

..gibi fikir geçiyorsan kafanda bizlere çok yazık.. bu kadar pasif olan meslektaşlarımıza çok yazık..

85 üzeri alıp atanamayan meslektaşlarımızın atanamamış olması puanlarının düşük olması değil tamamen "2" gibi komik rakamlar ile atama yapılmasıdır.. DSI'nin açtığı 3 kontenjanın altına yapılan yüzlerce yorum ve kavga da bunun sebebidir..

Bizler malesef pasif ve silinik davrandığımız için alıştık.. Alıştırıldık... Eğer atama sayılarının hakikaten komik olduğunu düşünüyorsan lütfen aşağıdaki linklerden destek ol..

2012 Sınavının neticesinde yüksek atama sayıları ile puanlar iller bankasında 81.5'lara düşmüştür.. Neden daha da düşmesin ?
Aşağıdaki yeni bakanımızın facebook adresidir.. Olabildiğince her post'a yorum yapıp Çevre Mühendisleri'nin 2 Kadrodan fazlasını hakettiğini yansıtacak yorumlarda bulunmalı..

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


Unutma Sen eksiksen bir kişi eksiğiz demektir
 
@yusufok

Sevgili Meslektaşım ,

Derdini anlıyor ve destekliyorum , fakat sana tavsiyem bu hitap dilini değiştir , şayet bu yazım şeklin ile bakana yorum yaparsan kadroları arttırmaktan vazgeçebilir demedi deme :) sakın bakana sinsi , silik , pasif falan deme hele twitter aman diyim yoksa hemen Gbt' ne bakıp sorguya alırlar :D
 
Kampanyayı imzaladım.. Sayılan mühendislik bölümleri arasında çevre mühendisliği bölümü yok. Ve diğer müh. Böl. Arasına girmişiz buda acı..
 
Zaten atama yapmamak için bahane arıyorlar kusura bakmasınlar eğer bir yerlerini pohpohlamak isteyecekler ise avucunu yalarlar hak verilmez alınır ... onlar vermeyecek bizler alacağız biz zaten bugüne kadar güzelce konuştuk anlamadılar biraz sert olmakta fayda var bu ülke hakkını aramak istiyorsan direniş gücün fazla olacak yoksa takmazlar seni küçük değil büyük birliktelik ister ....
 
balık baştan kokar misali ÇMO başkan yönetici ve temsilcileri bu durumda oldukça kahvaltı düzenlemekle ugraştıkca ve odanın imkanlarını kendi çıkarları doğrultusunda kullandıkca malesef ne birlik olabiriz nede haklarımızı alabiriz öncelikle birlik bilincine ulaşmalıyız sonra karşımızda duran egemenleri alt etmeliyiz.
 
@Gülin Ç.

Gülin hanım yazımı dikkatli okumadığınızı tahmin ediyorum.. Bakanlığa silik ve pasif demedim.. meslektaşlarımızın 2 atama yapılmasına karşın haklarını aramayışları karşısındaki tutuma dedim.. Bilemiyorum benim gibi düşünenlerin sayısı fazladır diye tahmin ediyorum ama hakikaten bizim bölümümüz hakkını arama konusunda oldukça geri planda.. Buna katılmıyorsanız bunu anlarım ama benim gözlemlerim bu yönde..
 
@yusufok
Yusuf bey , ben gayet net okudum , kampanyayı da imzaladım zaten , sadece meslektaşlarınıza hitap şeklinizi eleştirdim , mesleğimize saygı duyulmamasının nedeni yine bakanlıktır , şehirciliğe önem verip Çevre yi ikinci plana atmaktadırlar. Aslında bu ülke olarak Çevre ye olan duyarsızlığımızla başlıyor , ben 9 yıldır çevre mühendisiyim , ilerleme göremedim... Umarım atanırsınız ve bir kısım işini hakkıyla yapan arkadaşımı tenzih ederim diğer memur-mühendisler gibi silik kalmazsınız .
 
@Gülin Ç.

Teşekkür ederim.. Ama silik ve pasif gibi kelimeler literatürde argo olarak geçmemekte. En azından anlaşmış olduk. İnşallah herkesin gönlüne göre olur her şey, neticede zaman değerli ve kendi içimizde suya yazı yazarak zaman kaybetmek ihtiyacımız olan son şey..
 
İmza önemli ama uygulamada hiç bir farkindalik yaratmiyor. sorun su ki imzayi topladiktan sonra sivil toplum orgutleri ile bunu gundeme getiremiyoruz. Eğer biz çaba sarfedip bir şeyler yapmaya çalışıyorsak bunu gündeme getirip haklara sahip olmamizi saglayabilecek kurum ise ÇMO dur. Politika denen şey bunu grrektirir haklara sahip olmakta politikadan geçer.
 
Üst