• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS 2016 kpss

Emre Turkdogan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
30 Ekim 2013
Firma
GASKİ GENEL MÜDÜRLÜGÜ
merhaba 2016 kpss yapılmayıp, mulakatlarla alım olacakmış .emin değilim doğruluğunu teyit ettirebilecek olan veya aksını soyleyen var mı
 
Oyle birsey yoktur saka yapiyonuz ben bugune kadar simdi bosunami calistim o kadar kitap bosuna mi calistim saka yapiyosunuz dimi mülakat falan yoktur dimi :):):):)
 
ben de hazırlanmaya çabalıyorum ama beni motive edecek hiçbir şey yok. bu birbirinin hakkını sömürme zamanlarında (gerek torpil, gerekse çevre görevlisi olma durumları) kpss 2016 ya umut bağlamak da sanırım çok yersiz.
 
artık kpss deyince o ne diyorum. hakkımız çok yeniyor. cumhurbaşkanımız çevre mühendisi olmadan belediyecilik olmaz demişti. Belediyelerde almıyor . ne yapacağız:( özel sektörde çalışıyorum. çok şükür diyorum bir işim var. Allah herkesin yardımcısı olsun, bu yola başkoyanlarında emeği boşa çıkmaz inşallah.
 
Motive edecek hiçbir şey yok diyen arkadaşlara, bir nebze olsun motive olmalarını sağlamak için bir hatırlatma yapmak istiyorum.
Evet belki Bakanlığa Çevre mühendisi olarak giremeyebilirsiniz, ama iyi bir puan alırsanız(70-85) diğer kamu kuruluşları(DSİ, İlbank, İl Özel İdareleri vs.) 70'i geçmek şartıyla mühendis alımı yapıyorlar. İkincisiyse bazı farklı kamu kurumları ve büyük kurumsal firmalar yine 70'i geçmek kaydıyla teknik eleman alıyorlar. Bu söylediklerim belki içinizi rahatlatır bir nebze olsun ama Kamuya kesinlikle Çevre Mühendisi şart ve elzemdir.
 
hayat çok acımasız. önümüze çıkan her engelde bunu atlatalım rahatız düşüncesi oluyor ne yazık ki hiç rahat olacağımız bir ortam olmuyor. ortaokulda iyi bir lise kazanalım, lise de bir üniversite,üniversite de bir iş .... diye uzar gider bu liste. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kamuya çevre mühendisi kesinlikle şart hatta özel sektörde çalışıp kamuya alınması kesinlikle şart çünkü sahayı bilmeyen kamuda mühendislik yapamaz. yönetmeliği hayata geçirmek mühendislik değildir bence. okuyorlar mantıksız gelen yerde yönetmelik böyledir diyorlar. her yere işini sağlam yapan öğrenmeye açık kişiler bulunmalı. Bir sınava giriyorum sözlü sınava referansın kim diyorlar. torpille giren bir kişi sizden üst olur hangi dal olursa olsun. Belki bu yazı alakasız oldu içimi dökmek istedim sadece.herkese başarılar.
 
@Taylan Bunarbaşı
ne kadar toz pembe bir tablo çizmişsin. o dediğin dışardan alımların puanlarından haberin yok galiba.85,5 la sıralamaya bile giremedim
 
Arkadaşlar blogumuza 35 bin'e yakın ziyaret olmuşsa da son günlerde giren ve etkinlik yapan meslektaşlarımızın sayısı düşmektedir. 18 Kasım tarihine kadar Bakanlıkların personel ihtiyaçlarını DPB'na ileteceğini düşünecek olursak katılım sağlamamız gerekiyor. BLOG ADRESİMİZ :
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
İmza kampanyamızdaki katılım da 537 de kalmıştır. 1000 yapmak mümkün diye düşünüyorum her sene verdiğimiz yüzlerce mezun arkadaşın haberdar olması için KAMPANYA linkini de buraya bırakıyorum. Gerisi herkesin vicdanına kalmıştır. CHANGE.ORG İMZA KAMPANYAMIZ :
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
NTV de altyazı geçiyor 2016 da 74 bin memur alınacak diye. Aralık alımları mı kastediliyor sizce?? Eğer öyleyse ne kadar mühendis alınır, bunların kaçı çevre mühendisi olur?? Kafamda deli sorular o_O

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


Kadro beklemenize gerek kalmadı arkadaşlar. Bakan noktayı koydu.
 
Üst