• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2016 uzaktan eğitim çevre görevlisi

ogokdemir

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
4 Kasım 2015
Firma
yok
Merhaba arkadaşlar. 2016 Çevre Görevlisi belgesi için uzaktan eğitim ile aldım fakat. izinlisans'ta ptt'den almış olduğum e-imza ile gerekli belgeleri yükleyip bakanlığın sitesine gönderemedim imzalı şekilde. Referans numarası alıp bankaya para yatırmak gerekiyormuş sanırım. Bu işlemi resmen çevre görevlisi olmam için yapmam gereken işlemi başarabilmiş değilim.

E imza deneme bölümüne bakılınca izinlisans sitesinden Internet Explorer 11, Java son sürüm istiyor ve AKiS ile imzalamamı istiyor. Bilgisayarımda Internet Explorer 11, Java 8u131 (JRE) kurulu olup imzayı kullanamıyorum. E devletten test ettim E-imza çalışıyor.

Sorun bakanlık ile mi alakalı bilgisi olan paylaşabilir mi ?

Bilgisayarım;
Windows 8.1
Internet Explorer 11 yüklü
JAVA 8u131 mevcut.

İlginiz için teşekkürler...
 
Teşekkür ederim. Online installer link i paylaşabilir misiniz ? çünkü offline şekilde kurduğumda yine imza atamadım.
 
Üst