• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2016 yılı lpg sorumlu müdür belge başvuru ve yenileme (vize) işlemleri revize edilmiştir. ???...

D

deleted25658

2016 yılı LPG Sorumlu Müdür belge başvuru ve yenileme (vize) işlemleri revize edilmiştir.



LPG Sorumlu Müdür belgeleri yenileme (vize) işlemleri 2015 yılına kadar Ocak ayı içerisinde yapılması gerekirken, 2016 yılı yeni uygulamaya göre; 2015 yılı içerisinde düzenlenen belgeler düzenlenme tarihi itibari ile 12 ay geçerli olacaktır. 2015 yılı içerisinde düzenlenen LPG Sorumlu Müdür belgelerinizi yenileme (vize) işlemleri için, belge düzenlenme tarihinden itibaren 12 ay sonra, belge düzenlenme tarihi geciktirilmeme şartı ile göndermeniz gerekmektedir. 12 ay süreyi geçen başvurulara aylık 25.00 TL gecikme ücreti uygulanacaktır.



2016 yılı LPG Sorumlu Müdür başvuru işlemleri ile ilgili detaylı tüm bilgiler ekteki belgelerde mevcuttur.



Ekteki gerekli başvuru evrakları eksikliğinde yada farklı başvuru evrakları dikkate alınmayacak ve LPG Sorumlu Müdür belgesi düzenlenemeyecektir.

Bunun açıklaması nedir arkadaşlar sorum olacak
- ben de almıştım 2015 yılında aldım lpg sorumlu müdür belgesini ama çalışmıyorum yani o belge üzerinden çalışmıyorum bu beni etkiler mi acaba??
 
LPG sorumlu Müdürlük belgesi ile bir LPG istasyonu ile anlaşmanız yoksa vize yapılmasına gerek yok. Bu vize işlemi bir yerle sözleşmeniz varsa geçerli yoksa belgenin geçerlilik tarihine kadar belge geçerli. Bu süre içinde 2 yıl(değişmediyse) bir LPG istasyonu ile sözleşme yapmadıysanız geçerlilik belgesi sonunda tekrar eğitime katılacaksınız
 
dediğim gibi belge geçerlilik süresi içinde 2 yıl bir LPG istasyonu anlaşma yapmadıysanız geçerlilik süresi sonunda eğitime katılacaksınız bu şartta eğitim ücreti var. Eğer diğer durumda 2 yıl ve daha fazla çalıştıysa sadece belge ücreti ödenecek bildiğim kadarıyla. Ancak en iyi bilgiyi odadan alabilirsiniz
 
merhabalar konuya en basından giricem ama bu lpg sorumlu müdürlüğü konularında 2 ayrı başlık var biri olmadan diğeri alınmıyor gibi görüyorum. birini tüm mühendislikler alırken diğerini herkes alamıyor gibi. bu konuda detaylı bilgi verebilecek olan var m?
 
arkadaşlar,

lpg sorumlu mud. belgesını 2010 yılında aldım fakat ne ilan gördüm nede kullanılacak bi yer gerçekten kullanan var mı?
 
Merhaba bir şey merak ediyorum inatla sigorta yapmak istemeyen firmalar var yatırmazlarsa eğer bu arada ben zaten çalışıyorum bir sıkıntı yaşar mıyız
 
arkadaşlar lpg sorumlu müdürlükte "Sigortalının aynı ay içinde birden fazla işyerinde çalışması hâlinde, o aydaki toplam prim ödeme gün sayısı 30 günü geçemez." ibaresi değişmiş. artık 4 gün üzerinden mi yatırılacak? şimdiden teşekkürler :)

Ankara ÇMO ile görüştüm minimum 10 gün sigorta pirimi yatırılması gerekiyormuş.
 
@Gülçin Doğan

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


@açevreci

Eğer eğitim belgesi süresi içinde 2 yıl LPG Sorumlu müdür olarak görev yapmadıysanız tekrar eğitim almak zorundasınız.Ancak bu 2 yıldan fazla yaptıysanız. Hizmet dökümü ve eski eğitim belgesini eklere koyarak durumunuzu belirten dilekçeyi yazın ama bazen ÇMO uygulamayı değiştiriyor.En iyisi odayı arayarak güncel olarak öğrenebilirsiniz.
 
Üst