bu yazdığım serbest kürsü de paylaşılabilirdi belki de ama burdan eklemek istedim.malum çoğumuz iş yerindeyiz.gün içinde ruh halimize göre yada bizi çok etkilediğini düşündüğümüz bir parçayı burda paylaşıp günün listesi tarzı bir olay yaparsak okuyan ''aa evet bu şarkı güzeldi'' diyip dinlemeye teşvik edebiliriz diye düşünüyorum.
buarada serbest kürsü değil de her gün birşeyler yaz olacaktı o serbest kürsü yazılan yerde zatn konu orda açıldı kusura bakmayın
daha önce tanışmamış olanların; kulak vermesini istediğim bir topluluk: gevende. türkiye'de folk caz & psychedelic folk türünde müzik yapan, hatta fikrimce bunu en iyi yapanlardan. günün şarkısı olarak "igloo" yu paylaşmak istedim -kendi yarattıkları dilde; albüm kaydından ziyade akustik performanslarıyla ( albüm kaydı ayrıca dinlenmeli ) akustik versiyonu için: grubun diğer çalışmaları için bakılabilir: http://vimeo.com/channels/gevende
Symphony X - When All Is Lost Iconoclast 2011 albümünden.. Hayranı olduğum Neo-classical, progressive metal grubudur.
Iron Maiden - Afraid to Shoot Strangers Öyle bir şey var ki hissettiren insana; sanki ölmüşsün, mezardasın fakat birden diriliyorsun ve kalkıp savaşıyorsun.. Öyle bir şey hissettiriyor insana bu şarkı.. Hele ki dakika 02.40'da başlayan solo.. Ciddi ciddi insanı bayaa bir kaptırıyor bir çok şeye. Geçmişte, yaşamınızda ölüm bile insanın aklına geliyor ve hepsi vız geliyor.. Bu şarkı size "Yaşamanız gerek, güçlüsünüz kalkın ve savaşın!" diyor resmen..
Emel Müftüoğlu - Korkuyorum Güneş bir başka doğuyor neden bu günlerde Geceler bir başka alevleniyor bu şehirde Korkuyorum çocuklar gibi savunmasız ama korkuyorum Yağmurlar yağıyor çöllenmiş yüreğime Bir de kavak yelleri esiyor yalnız gönlümde Aşık mı oluyorum yeniden savunmasız korkuyorum Ah bu başıma gelen nedir bilmiyorum ama çok korkuyorum Kurtar beni tanrım içim yanıyor ona tutuluyorum Kurtar beni bilirsin aşık olmak istemiyorum Söz-Müzik: Harun Kolçak