Kadınların susmasını beklemek;tavuğa çikolata yedirip kinder sürpriz yumurtlamasını beklemek gibidir.
kadınlar kendilerini güldüren erkekleri daha çok severlermiş ben de seni çok seviyorum. ama çok rica ediyorum ne olur beni gıdıklama (anonim)
Neresindeyim hayatın, nereye gidiyorum, nerede olmam lazım mı? İstediğim yer mi yoksa olmam gereken yer mi? Amacıma ulaşmama ne kadar kaldı? Mutlu mu yoksa mutsuz muyum? Sorular sorular sorular......... Cevaplanan tek şey yalnızlık....................
"İçimde bir merak... Öyle bir merak ki; ölümümden bir ay sonra bir güncük yaşamak ve dostu düşmanı suç üstü yakalamak..." Aziz NESİN
Acıyan yerlerini öpecek biri varsa hayatında… önemli olmaz düştüğün yerler, atıldığın kuyular, aldığın yaralar, yalan çıkar bildiğin tüm doğrular… İşittiğin tüm kötü sözlerin yeri bile çabuk iyileşir o zaman… Nasihat etmeden, küçümsemeden dinleyen, anlatırken bile geçecekmiş gibi gelen. Yuva sıcaklığında bakışlarıyla içini ısıtan, seni olduğun gibi kabul eden, değiştirmeye çalışmayan, istediği kalıplara uymasan da seni sevmekten vazgeçmeyen biri varsa eğer… Korkma incinmekten..! bırak sıyrıklar olsun dizlerinde!... öper ve geçer…! (alıntı)
"Sevgide güneş gibi ol, Dostluk ve Kardeşlikte akarsu gibi ol, Hataları örtmede gece gibi ol, Tevazuda toprak gibi ol, Öfkede ölü gibi ol, Ya olduğun gibi görün, Ya göründüğün gibi ol" Hz. Mevlana
Erkeğin vedası ''devrim'' gibidir yenilikler getirir. Kadının vedası ''darbe'' gibidir herşeyi bitirir... )
Dün çimen benim ayaklarımın altında idi, bugün üstümde bitiyor. Görüyor musun? Toprak günahlardan başka her şeyi örtüyor!.. Hazreti Mevlâna Celaleddin Rûmi (k.s)
Zemzem Hakkında Bilinmeyenler 1-)Avrupa'da labaratuarlarda yapılan araştırmaya göre Zemzem suyu diğer sulara göre çok daha az kükürt taşımaktadır. 2-) Yine aynı araştırmaya göre diğer sulara göre çok daha besleyicidir ve çok daha fazla mineral barındırmaktadır. 3-) Kaynağı henüz bulunamamıştır. Nereden geldiği şu anki teknolojiye göre bile bilinemiyor. Yakınlarında hiçbir kuyu yok ve denize de 80 km uzaklıkta. Bu şartlarda suyunu denizden veya başka bir kuyudan alması imkansız. 4-) Açlığını gidermek için içen kişinin açlığını, susuzluğunu gidermek için içenin susuzluğunu giderir. 5-) Sadece 1,5 metre derinliğindeki ufacık bir kuyudan çıkan su, hac mevsimi boyunca milyonlarca hacının tüm su ihtiyacını göstermemektedir. 6-) Dünya Sağlık Örgütü (WHO)'nün raporlarına göre Dünyadaki en içilebilir ve sağlıklı sulardan biri. 7-) Amerika'da yapılan test sonuçlarına göre Dünyada içinde mikroorganizma ve bakteri bulundurmayan TEK su zemzem suyu. Ayrıca zemzem hiçbir zaman belden aşağı inmez ve anladığınız üzere idrar yoluyla atılmaz yani sadece ter ile vücuttan atılır. Bunların hepsi bilimsel deneylerle kanıtlanmıştır.
İnterneti Türkler Bulsaydı Bilgisayar açılış mesajları: - Ad Soyad girin - Şifrenizi girin - İkametgah girin - Nüfus sureti girin - Annenizin genç kızlık soyadını girin İnternette gideceğiniz adresi yazdıktan sonra ekrana gelen mesajlar: - Emin misiniz? - Ciddi misiniz? - Bak son defa soruyorum! - Günah benden gitti, bağlıyorum. e-mail almak için yapılması gerekli işlemler: 1. Nüfus Cüzdani aslı ve noter tastikli fotokopisi 2.İkametgah senedi 3.Savcılıktan iyi hal kağıdı 4. 6 fotoğraf 5.Son 3 ay içinde alınmış isme tescilli elektrik, su, doğalgaz faturası (ödenmiş olacak) 6. Erkek kullanıcıların askerlikle ilişkileri olmadığına dair tecil belgesi veya teskere belgesinin Noter tasdikli sureti. 7. 18 yaşını doldurmamış kullanıcılarda velilerinin yazılı izin belgesi...
artık dahiler azalıyor : beethowen öldü, einstein gitti, geçenlerde steve gitti, ben de son günlerde iyi hissetmiyorum kendimi ))
"...Konuşmak, canlı yaratıklar arasındaki en etkisiz iletişim aracı..." Bir Kedi, Bir Adam, Bir Ölüm / Zülfü LİVANELİ
Sular Yükselince Balıklar Karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar Balıkları... Bugünkü üstünlüğüne güvenme! Kimin kimi yiyeceğine "SUYUN AKIŞI" belirler...