arkadaşlar merhaba; şu an işlerimizi bitirdiğimiz için çoğunlukla günlerim biraz boş geçiyor ve aklımdaolan işleri yaptım, ambalaj atıkları toplama ayırma tesisinde çalışıyorum ve neler yapabilirim? aklıma gelmeyen şeyler vardır belki diye konuyu açmak istedim. Fikri olanların paylaşmasını beklıyorum. Can sıkıntısından kurtarın beni
can sıkıntısından bende işi bıraktım desem. yapacak bişe bulamamaktan boğuldum. sürekli aynı şeyler bana bişe katmıodu çünküü. benım durumuma düşmeden acil farklı şeylere yönlen...
danısmanlık firmasında 2. haftam.tıbbi,tehlikeli,çkagil...bilmemne ordan oraya atlıyorum kafam gözüm dağıldı.kpssyede aksam çalısmaya baslıyorum anayasadan.hadi hayırlısı
evet hepsı bır gelıyor bende kpssye hazırlanıyorum ama cok sıkıcı oluyor ya:S valla monoton bır hayat soz konusu
işle kpss nasıl gidiyor peki arkadaşlar?başarabilen var mı?ben akşam olunca hevesım kacıyor çalışmaya
ben de aksamları yorgun oluyorum yaa.gün boyu yönetmelik okumaktan akşama bişey okumaya halim kalmıyor.
Gündüz işteyken akşam gideyim biraz çalışayım diyorum akşam eve gidince bi bakıyorum saat 11 olmuş arkadaş hiç çalışmadan