• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

03.08.2012 itibari ile çevre görevlisi sayısı

Can Avşar

Antalya İl Temsilcisi
Etkinlik Grubu
Katılım
25 Şubat 2009
Şehir
Antalya
Firma
ARÜV ÇEVRE MÜH. A.Ş.
Arkadaşlar 03.08.2012 itibari ile Çevre Görevlisi Sayısı 8364 'e ulaşmıştır.

Sıralı liste için tıklayınız:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Sürecin başından beri çevre görevlisi listesi yayınlanmaktadır. ;)
 
Çevre mühendisi veya değil, bu hızla büyüme gittikçe 100 liraya 50 liraya danışmanlık ücretleri düşecek. Aylık bu bahsettiğim rakamlara "her işi yaparım abi"ci danışmanlar yetişecektir.
 
O zaman ön görümü değiştirip sorularımı soruyorum:

-İş verenlerinizden kaçının çevre görevlisi belgesi var?
-İş verenleriniz çevre görevlisi ve çevre danışmanlık firmaları hakkındaki yönetmeliğine göre tabi oldukları yükümlülüklerin ne kadarını biliyorlar ve/veya yapıyorlar?
-Çevre görevlisi ile tesis yetkilisi arasındaki farklar biliniyor mu?
-Çevre görevlisi belgesine sahip arkadaşlarım yönetmelikteki yükümlülüklerini biliyorlar ve ona göre davranıyorlar mı?

Sadece iş olsun sürümden kazanırız politikası ile yürüyen işler batmaya mahkumdur diyorum ve şimdilik sözümü noktalıyorum.
 
@melyun

Sayfaları değiştirilerek (1..2..3......14 sayfa), 2010-2011-2012 yılları için istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz. :)
 
çevre görevlisi belgesi çok önemli midir ? çevre görevlisi belgesi ile ne iş yapılır ? çevre görevlisi belgesiz çevre mühendisi olmamalı mıdır ?
bir x mühendisi çevre görevlisi belgesi ile bizim yapabileceğimiz işlerin yüzde kaçını yapabililir ?
bir öğrenci olarak bunları merak ediyorum , cevaplayabilir misiniz ?
 
Firmalara çevre izni alacak kişilerde bu belge olması gerekiyor aksi taktirde bu izinleri almak için yetkisi olmuyor. Bu işlerle uğraşmayacaksanız hiçbir önemi yok bu belgenin. Bir x mühendisi çevre görevlisi belgesi sahibi ise sizin yapacağınız işlerin hepsini yapabilir.
 
@Fatih Özcan

nasıl yani çevre görevlisi belgesi çevre mühendisliği diploması yerine mi geçiyor ? bizim yapacağımız işlerin hepsini yapabilir derken sadece çevre izni almakla ilgili aşamalardan mı bahsediyorsunuz yoksa alt yapı dır hava kirliliği modellemedir falan bunların hepsini mi yapabilir ?
 
Sadece çevre izinleri kapsamında yapabilir. Diğer alanlar bize özel. Çevre görevlisi çevre mühendisi değilse hava kalitesi modelleme yapabilir demiyorum.
 
Üst