• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

"1. ulusal kompost ve biyogaz çalıştayı" (porto bello hotel antalya)

Can Avşar

Antalya İl Temsilcisi
Etkinlik Grubu
Katılım
25 Şubat 2009
Şehir
Antalya
Firma
ARÜV ÇEVRE MÜH. A.Ş.
Ülkemizde atık yönetiminin sürdürülebilirlik ilkesi doğrultusunda yeniden şekillendirilmesi için kompost ve biyogaz sektörünün güçlenmesi büyük önem taşımaktadır. Süleyman Demirel Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi ve KAKAD (Katı Atık Kirlenmesi Araştırma ve Denetimi Türk Milli Komitesi) öncülüğünde 11-14 Nisan 2013 tarihlerinde düzenlenecek “I. Ulusal Kompost ve Biyogaz Çalıştayı” ülkemizde bu sektörün önündeki engellerin aşılması, sağlam temeller üzerine yerleştirilmesi ve bilimsel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla üniversite, özel sektör ile yerel yönetimler birlikteliğinde ortak akıl oluşturmak amacıyla düzenlenmektedir. Ülkemizde atık yönetiminin temel dinamiği olan siz özel sektör kuruluşlarının elemanlarını I. Ulusal Kompost ve Biyogaz Çalıştayında aramızda görmekten onur duyacağımızı bildirir organizasyon kurulumuz adına davet ederiz.
Çalıştayımıza dinleyici olarak katılabileceğiniz gibi sponsor olarak destek verebilir, ekteki sponsorluk şartları doğrultusunda hizmetlerinizi tanıtabilirsiniz. Çalıştay programımızda özel sektör için ayrılan paneller ve oturumlarda özel sektörün deneyimleri ve önerileri değerlendirilecek, özel sektör temsilcileriyle beraber oluşturulacak çalıştay deklarasyonu ilgili kurumlara sunulacaktır. Deklarasyonların ilgili kurumlara sunulması sonrasında gelişmelerin takibi KAKAD tarafından yapılarak gelişmeleri katılımcılara duyurulacaktır.
NOT: Çalıştayımıza katılan tüm paydaşlara katılım sertifikası ve yapılan harcamalara dair makbuz verilecektir.
Doç. Dr. Recep KÜLCÜ
Organizasyon Kurulu Başkanı

Çalıştay Bilgileri Özeti
Web Sayfası:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Çalıştay Tarihi: 11-14 Nisan 2013
Çalıştay Yeri: Antalya Porto Bello Hotel
Bildiri Özetleri İçin Son Gönderme Tarihi: 15 Şubat 2013
Katılım Ücretleri: Normal katılım 175 TL, KAKAD Üyesi 150 TL, Öğrenci 70 TL
Porto Bello Hotel Konaklama Ücreti: Heşey Dahil 90 TL/gün
Düzenleyen Kuruluşlar: Süleyman Demirel Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, KAKAD (Katı Atık Kirlenmesi Araştırma ve Denetimi Türk Milli Komitesi)
 
Eğitimler için genellikle Antalya tercih ediliyor.. Siz ne taraflardasınız? :)
 
acaba bunu patrona nasıl fatura edebilirim. enerji sektöründe ki çevre danışmanlık firmasının biogas sempozyumunda işi ne die bir çıkış gelebilir sanırım :suspus:
ama bir yol bulmalıyım. :cool:
 
yahu 2 yıllık oda parasına 300 tl isteyen çmo, oda üyelerine bir indirim neyin yaptırsaydı keşke. hem "oda çalışıyor beee" izleniminde hoş bir hareket olurdu. ama neyse ajanda gönderdi. (bu konuyu da odaya bağladım ya)
 
katılım ucretı birşey değil öğrenci olarak ama konaklama ücreti ve yol masrafları belimi büker katılıp sertifika almak istiyordum :(
 
Arkadaşlar katılımlarınızı bekliyoruz, bu konuda arkadaşlarımıza lütfen duyurunuz..
 
@Yasemin Aslantürk

Hımm.. iyi de olurmuş ama neyse, hayırlısı diyelim :)
 
Üst