• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

10.000 üyeyi geçtik

Fatih Özcan

Site Kurucusu
Katılım
7 Aralık 2008
Şehir
Yurt Dışı
Firma
ABL Group
Sahaya turu yapayım dedim geldiğimde 10000 üyeyi geçtiğimizi gördüm. Herkese desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi sıradaki hedefimiz 15000 üye olsun :) Tabi bunun için herkesin tanıdığı kişileri sistemimize dahil etmesi gerekiyor. Haydi herkes bir meslektaş kazandırsın sitemize.
 
10000 üye güzel bir rakam ama dürüst konuşmak gerekirse online üye sayısını uygun saatlerde bile iki hanelilerde görmek üzücü. Bu durum için nasıl çalışmalar yapılabilir bilmiyorum ama bir şeyler yapılması gerektiğine inanıyorum.
 
@Kadir ÜNAL

Anlık online üyeler dediğiniz gibi Kadir bey. Günlük 3-4 K tekil ziyaretçimiz var. ben online sayısının artmasından değilde kaliteli paylaşımcı sayısının artmasından yanayım.İşte asıl zor olan bu maalesef.
 
Bence bu site meslektaşlarımıza bilgi ve iletişim desteği yanında büyük bir iş portalı olmaya aday bir proje. Fatih Bey'in bahsettiği gibi; sadece web gezinme kriterleri değil değer ifade eden paylaşımlar burayı farklı kılacak olan kanımca.
Mesleğimizi yaşarken karşılaştığımız durumları (sorunlar, çözüm önerileri, tecrübenin aktarımı bir nebze) paylaşmak çok önemli kavramlar.

Ayrıca Fatih Bey zorlukları aşmak adına bizlerden yardım isteyebilirsiniz elimizden geleni yapacağımızdan şüpheniz olmasın.

Değerini bilirsek bizlere çok güzel ufuklar açacak işler çıkar buradan.
Nice 10.000 üyelere cevremuhendisleri.net yolumuz açık olsun...
 
@Fatih Özcan
Kaliteli paylaşımcı konusun kesinlikle haklısınız. Benim dikkat çekmek istediğim husus tek günlük üyelikler bir süre sonra prestij zedeleyici olabilir. Böyle bir site için bunu hiçbirimiz istemeyiz.
 
Kadir ÜNAL Pasif üyelikler database de durmaktan başka birşey yapmıyor. Biz kazanabildiğimizi kazanacağız. ve doğru bildiğimiz yolda devam edeceğiz.

selcuk_kucuk sizler faydalı olacak dediğiniz her bilgiyi sitemize taşıyın gelen yardım taleplerine biliyorsanız cevap verin yeterli şimdilik. İleride gerçek hayata dökeceğimiz aktivitelerde emin olun hepinize ulaşacağım.
 
10000 üye hayırlı olsun .Bu sayı bir güç paylaşımı oluşturması gerekir.İş ilanları kısmının kapalı olması üzücü,özellikle yeni mezun arkadaşlar için bir pencere oluyordu.Fatih bey bunu bir şekilde aşalım,gerekirse forumlarda bireysel iş ilanlarını paylaşalım,iş arayanlarda buralarda kendini ifade etsin.
Ben 19 mayıs 2013 de 20000 üye diyorum.Hadi hayırlı olsun
 
Herkese merhaba,

Biraz önce üyelik tarihime baktım. 2 Mart 2010'da üye olmuşum bu siteye ama ilk mesajımı biraz önce yazmışım, utandım kendimden o yüzden :utan: Bundan sonra inşallah daha aktif olacağım ;)Nice 10.000 üyelere, tebrik ederim..

iyi çalışmalar..
 
Adnan bey,
iş ilanlarının paylaşılmasını engellemek bizide ciddi olarak üzen bir durum oldu fakat yasalara karşı gelmemiz söz konusu olamaz. İzin sürecini inceliyoruz fakat bunda da yüksek teminatlar gerekiyor. Bu nedenle şimdilik durum çözümsüz kaldı maalesef.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
,
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
yada
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
muz bu amaçla kullanılabilir şimdilik.
 
Üst