• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

10 GÜNLÜK STAJ YAPMAM LAZIM

sedef.cvk

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
21 Temmuz 2019
Şehir
Ankara
Firma
CSB, DSİ
Merhabalar,
Balıkesir üniversitesi çevre mühendisliği bölümünü bitirdim. Mezun olabilmem için 10 gün stajımı tamamlamam gerekiyor. Covid nedeniyle yarıda kaldı ve 10 günlük bir staj açığım oldu. İşletme stajı yapmam gerekiyor. Kabul edildiğim staj tarafından tarihleri ona göre ayarlayabilirim.
 
Son düzenleme:
Merhaba,
.... üniversitesi .... xxx bölümünü bitirdim... Mezun olabilmem için 10 gün stajımı tamamlamam gerekiyor. Şu şu nedenlerden dolayı 10 günlük eksiğim var.. Stajım için .... şu şu sektörde yapacağım stajlar okulum için kabul edilmektedir. Stajım için planladığım tarih aralığı şudur.

şeklinde bir açıklama yazarsanız en azından stajer kabul eden kişi/kurumlar için aydınlatıcı olacaktır.
 
Üst