• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

12 01 13 Kaynak Atıkları

Ayça Ç

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
20 Nisan 2011
Şehir
İzmir
Firma
Özkan Demir Çelik San. A.Ş.
Merhaba,

12 01 13 atık kodlu kaynak atıklarını İZEYDAŞ dışında alabilecek bir yer var mı? Geri Dönüşümü mümkün mü?
 
Kaynak atıklarımızı hala gönderebilecek bir yer bulamadık. Belki resimlere bakıp yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır.

IMG508.jpg

IMG507.jpg
 
Metal gibi gözüküyor ama değil buna kaynak sırasında birleşim yerlerinden çıkan kısımlar. İçersinde mutlaka metal vardır fakat. Oldukça hafif oluşan atık. Herhangi bir yağ bulaşımı söz konusu değil.
 
Kumlama atıkları değilmi bunlar kaynakların düzgün olması için yapılan işlemdi yanlış hatırlamıyorsam bakanlıgın sayfasında lisanslı firmalara bakarsan bulursun fşrmaBirde analiz sonucu var mı elinizde
 
Benimde kumlama atığım var, tehlikeli veya tehlikesiz olmasına göre çıkışını yapacağım. Ancak tehlikeli atıkların yönetmeliğinde belirtilen esaslara göre analiz yaptıracağım değilmi??
Düzenli depolama alanlarına göre yaptıracağım analizde olurmuu??
 
Üst