• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim 14.02.2020 İstanbul da gerçekleşen Gekap ve Sıfır atık eğitim sunumları

İnşallah faydalı olur...
 

Ekli dosyalar

  • TGDF ÇSB GEKAP SAY Uygulamalar_14022020.pdf
    2.3 MB · Görüntüleme: 436
@Gülay soruları seminerden önce soruları istemek ve yeni sorulara cevap vermemek istemeleri nedeni ile böyle söyledim gülay hanım ayrıca pagev e bir kastım yok bakanlık personelleri nedeni ile böyle bir uygulama olacakmış
 
soru hazırlamamızı istiyorlar seminerden önce o soruları iletmemizi istiyorlar.
seminer esnasında soru almayacaklarmış
dinleyici olarak katılmak istiyorum :D
[automerge]1582542116[/automerge]
@Gülay tabi gülay hanım orada birlikte olmak fikir alışverişinde bulunmak bile bir atı olacaktır hepimiz için.
[automerge]1582542168[/automerge]
@Fatih Koçak aynen orada buluşup bir beyin fırtınası yaparız cem hocamla da @Cem Yılmaz
 
Murat ÇelebiMerhaba, eklemiş olduğunuz raporda;
."Muhasebe Sorumlusu: GEKAP’a tabi ürün ve eşyalara ilişkin ilgili belgeler (alış, satış, devir, bağış vb teslim belgeleri, bütçe raporları, vergi beyanları gibi) üzerinden inceleme ve değerlendirme yaparak bildirim ve beyanlara (iade ve mahsuplaşmaya esas işlemler dahil) esas verileri oluşturan görevlidir.
Çevre Görevlisi: GEKAP’a tabi ürün ve eşyaların tespitini, beyana esas miktarlarının muhasebe sorumlusunca belirlenmesini; çevre mevzuatı kapsamındaki bildirimlerin, beyan ve beyannamelerin belirtilen formatta, zamanında ve eksiksiz olarak hazırlanarak ilgili idarelere sunulmasını sağlayan görevli/birimdir."


yazıyor. Verileri muhasebe birimi hazırlıyor biz girişlerini yapacağız anlıyorum ama bazı muhasebeciler ve çevre müh arkadaşlar tam tersini söyledi, tam olarak anlayamadım bizim bu sisteme giriş yetkimiz oluyor mu?
 
@Mine Erarslan Şuanda giriş yetkiniz yok GEKAP butonu var ama aktif değil muhasebeciler girecek. Benim anladığım sadece şu şu ambalajdır değildir deyip bilgi vermek bunları da resmi yollardan yapmanız. Islak imzanı şekilde ilave maille elinizde evrak olması açısından
 
@Murat Çelebi teşekkürler, bilgilendirmeniz için bunu da mevcut mer'i mevzuat kapsamında her yılın sonunda eskisi gibi sistem üzerinden yapmaya devam edeceğiz, değil mi. lafam da tam oturtanadığım için biraz karışmış vaziyette de. Şimdiden ilgi ve yardımız için teşekkür ederim (:
 
Gekap şuanda kapalı ama açılır ve sorumluluk verilirse aylık olur çünkü aylık beyan edilip para ödenecek. 50.000 tl üzeri ibaresini de unutmamak gerek
 
Üst