• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Etkinlik 15 Eylül Pazar - CMNet İstanbul Buluşması

Merhaba Arkadaşlar :)

CMNet olarak yakın zamanlarda Çorlu ile başlattığımız ve sırasıyla Kocaeli , Bursa , Ankara ,Antep ,İzmir buluşmalarımızdan sizler tarafından gayet güzel ve olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu buluşmalar ile kaynaşma ortamı ve meslektaşlarımızın birbirleri ile olan tanışmalarını sağlayıp birlik ve beraberlik içerisinde hoşça vakitler geçirdik.
Bu etkinliklerin devam edeceğini daha önceki buluşmalarımızda da belirtmiştik. Kaldı ki buluşma yaptığımız şehirlerde çok güzel dostluklar oluşmuş ve sonralarda da toplanma şeklinde mini buluşmalar gerçekleştiği haberlerini alıyoruz :)

Sıra geldi İstanbul'a :)

15 Eylül Pazar günü saat 13:30 da Üsküdar- İstanbul da buluşuyoruz.
Siz değerli meslektaşlarımız ve öğrenci arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

Buluşmanın detayları aşağıda belirtilmiştir. Ayrıca bu etkinliğimiz ile ilgili bir whatsapp grubu da oluşturduk katılmak isteyen arkadaşlar bana ulaşarak wp grubuna dahil olabilirler.

Buluşmada görüşmek üzere ...



Tarih : 15 Eylül PAZAR
Mekan : BayramEfendi Osmanlı Kahvecisi - Üsküdar
Saat : 13:30

Mekan Adres : Aziz Mahmut Hüdayi, Marmaray İstasyonu Arkası, Uncular Cd. No:7, 34672 Üsküdar/İstanbul

Mekan Adres tarif : Marmaray hattı ile Üsküdar durağında inebilir ve 5 dk yürüme mesafesi ile ulaşabilirsiniz.
Aynı zamanda eminönü vapurları ile de ulaşım sağlanabilir.


Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


1568009311918.png
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Eylülün ilk haftası olursa katılabilirim, başka türlü imkansız gibi ?O yüzden inşallah İstanbul da olduğum tarihe denk gelir ?
 
Katılabilmem tarih ve buluşma yerine bağlı, umarım katılabilirim?
 
Arkadaşlar Merhaba ,

Buluşma için bir whatsapp grubu kurulmuştur. Gruba katılım gösterecek arkadaşları alacağız. Buradan link paylaşımı yaptığımızda farklı durumlar oluştuğu için gruba katılmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler :)
 
Arkadaşlar merhaba,
İstanbul buluşması için çeşitli sürprizlerimiz olacaktır. Bunlardan bir tanesi baklavadır. Baklava katılım şartları aşağıda yer almaktadır:
1-) Efendim ben 1 kutu baklava almak istiyorum: 200 TL
2-) Bana 1 kutu fazla, 2 dilim bana yeterli: 150 TL
3-) 2 dilim çok fazla ben sadece çıtırtı sesini duysam yeterli:100 TL
4-) Bunların hepsi bana yetmez, söz verdiğiniz halde kargo ile yollarsanız yeterli: 50 TL
5-) Söz vermediğimiz kişiler olup, söz verdiğimiz halde kargoyu bekleme hayali kuranlar: 40 TL
6-) Ev sahibi olan Fatih Koçak kardeşime getirip ondan isteme: PAHA BİÇİLEMEZ (400 TL)
:D:p
 
bana da bir baklava sözün vardı ama artık takdir senin. ayrıca bana da haber verin yeri ve saati. memnuniyetle aranızda olurum.
 
Kardeşimsöz verdiğime dair kanıt vars gönderim sağlıyoruz. ?? istanbul buluşması eylülün ilk haftası veya 2. Haftası düşünülüyor. Benim gelmem çok zor. Uçuş bulamadım. Ancak en kısa zamanda sen antepe gel. Seni iyi bir şekilde ağırlamak isterim ?
 
Üst