• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Etkinlik 18 Mayıs - CMNet İzmit Buluşması

Arkadaşlar merhaba Seka 1. Etap'ta olan m air kafe iftar için belirlediğimiz mekandır. 18 MAYIS CUMARTESİ AKŞAMI iftar için buluşuyoruz. Belirlediğiniz menüleri ve katılımcı sayısını bildirmenizi rica ediyoruz.
 
Öncelikle emekleriniz için teşekkür ederim. Bir aksilik olmazsa katılmayı düşünüyorum. 18 Mayıs'ta İş Güvenliği Uzmanı sınavı var İstanbul'da. O nedenle 19 Mayıs'ı seçtim.
 
Merhaba,

Uzak yerlerden gelecekler olduğundan dolayı Cumartesi gününü seçtim. Konunun iftar olduğunu düşünürsek, mekandan ayrılmak 23:00 - 00:00 'ı bulacak. En azından benim gibi uzaktan katılmayı isteyenler için tek çare Cumartesi günü gibi görünüyor. Pazar gece 00:00'da İzmit'ten çıkıp Çorlu'ya gelmek en az 3 saat sürer :)
 
Nispet yapmak gibi amacımız yoktu ya ? Ama tek yaptığımız video da değildi yani o da bilinsin :cool:
 
Evet evet dahası var fark ediliyor. ?
Bizde de belki olur süprizler. Ekip belli olsun Fatih Bey’e desteğe hazırız.
Genç, mesleğini seven, enerjik bazen atarlı giderli ama yardımsever bir Çmnet Ekibi var burda. Böyle etkinliklerle bu enerjiyi yüksek tutmalı ??
 
Merhabalar. İzmitte olduğum için çorluda gerçekleştirilen buluşmaya katılamadım maalesef. Buluşma İzmitte olursa seve seve katılmak isterim. Tarihi önemli değil, görüşmek dileğiyle :)
 
Merhabalar;
18 Mayısta iş güvenliği uzmanlığı sınavım olduğu için şehir dışında olacağım. Bir daha ki buluşmada aranızda olurum inşallah.
 
Günaydın arkadaşlar,
Gebze İzmit arası yaklaşık 50 kmdir. Ramazan olduğundan dolayı iftar saatine yakın saatlerde toplantı yapacağız muhtemelen. İftar ve sonrası muhabbet derken saat 10 veya 11 olacaktır. O saatlerde de Gebzeye geri dönüş için otobüs veya tren bulamayabiliriz. Biz Gebzeliler olarak gitmeye niyetli arkadaşlar ile beyin fırtınası yapmamız gerekmektedir. Hatta aracı ile gidecekler için plan yaparak beraber gitsek daha iyi olacaktır kanısındayım.
 
Günaydın,
İsrafil Bey tamamen katılıyorum, ben de Gebze'den katılacağım. Gebze ekibi şöyle bir isimlerini yazsın da bakalım.


@Hasan Genç, @Merve Anaç Sınav kaçta bitiyor bilemiyorum ama sınav sonrası katılımlarınızdan büyük mutluluk duyarız.

@Okan Türe @Körfez Çevre @Kenan Atalar @Vitaminsiz @Selen Ü.S. @Ercan Selvi @Mustafacan @Orhan Eskicioğlu @Mine Bulut @Kubiay Duman @Özge Güven
@Günay Mutlu @Hüseyin Furkan Duruk @Mehmet Baytemur
Gebze ekibi merhaba, İzmit'te olacak iftar yemeği için yol problemi yaşamamak için @İsrafil Yılmaz ın önerisiyle birlikte gidip gelme planımızı yapalım :)
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar Günaydın ,

Etkinlikle ilgili bilgiler şimdilik aşağıdaki gibidir, katılmak isteyenlerin 15 Mayıs 2019 tarihine kadar bildirmesi rica olunur.

İzmit bölgesindeki buluşmamız için tarih olarak 18 Mayıs 2019 tarihi kazanmıştır. :harika: :)

Tarih: 18.05.2019 Cumartesi
Saat: İftar Saati
Konum: Araştırmalarımız devam ediyor.

Bu kapsamda iftar yemeğimize gelecek arkadaşların isimlerini belirtmelerini ve özelden bana iletişim numaralarını iletmelerini rica ediyorum. Bir whatsapp grubu kurarak gerekli iletişimi ve paylaşımı oradan sürdürmeye çalışacağız.
Buluşma yeri olarak mekan araştırmaya devam ediyoruz.
Katılım yapacak arkadaşlardan bu konu altında geri dönüş bekliyoruz. Gebzeden gelecek arkadaşlar için burada bir mesaj grubu oluşturduk. Ulaşım konusunda birbirimize yardımcı olmak amacıyla oraya Gebze grubunu ve varsa tuzladan gelecek arkadaşları ekliyorum. Ayrıca oylamaya katılmayıp bu gruplardan olan arkadaşlar belirtirse onları da dahil edebilirim.
Listemiz bir oluşsun bakalım...

#Birliktegüçlüyüz #BirlikteGüzeliz
 
Gülay Birdal Gebze'den geleceğim.
 
Ramazan sonrasına alınmasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Akşam saatleri pek uygun olmuyor.
Kahvaltı +sohbet muhabbet+öğle yemeği olarak planlarız.

Tabi ki bu bir fikir.
 
@Gülay bende izmitten katılacağım. Ancak gebze olursa dönüşün geçme olma durumu sıkıntı olabilir. Bu sebeple izmit olursa katılım sağlayacağım.
 
2 kişi olarak katılım sağlayacağız ?
Diğer arkadaşlarda haklı iftardan sonra çok çabuk geçiyor zaman, çok bir paylaşım kuramayabiliriz ama bekli ramazandan sonra yine bir program yapılabilir hatta bu defa Gebze de düşünülebilir.
 
Evet arkadaşlar katılım sağlayacak arkadaşlardan geri dönüşlerini bekliyoruz ... Katılıma göre menüde iyileştirmeler yapılacaktır. Bilginize...
 
Üst