• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Etkinlik 18 Mayıs - CMNet İzmit Buluşması

Arkadaşlar merhaba Seka 1. Etap'ta olan m air kafe iftar için belirlediğimiz mekandır. 18 MAYIS CUMARTESİ AKŞAMI iftar için buluşuyoruz. Belirlediğiniz menüleri ve katılımcı sayısını bildirmenizi rica ediyoruz.
 
@Gülin Ç. olabilir güzel bir kahvaltı. Hatta sonrasında keyif için şöyle Metallica/rock türünde çalan bir mekanda oturup eğlenmek güzel olurdu. Yanılmıyorsam Metallica gençliğinizin grubuydu. :)
 
@Gülin Ç. Öyle gerçekten. Kadıköy'de bazen takıldığım birkaç yer kaldı. Hatıraları çok büyük, çok güzel günler geçirdim ve umarım onlar da kapanmaz. Ama genel olarak çoğu kapandı veya çizgisini değiştirdi maalesef...
 
@Silinmiş üye 2234 bu konuda en iyi mekanlar Kadıköyde hakikaten :)
 
@Gülin Ç. Aslında Avrupa yakasındakiler de öyleydi ama bana göre hiçbirisi Kadıköy'dekiler kadar hoş ve güzel olmadılar. Zaten Avrupa yakasındakilerin çoğu ya kapandı ya da rezalet bir hale geldiler. Hoş önceden de tercih etmiyordum. Kadıköy'de devam edenler bozulmadı, halâ çok hoş ve harikalar. Neyse bakalım, şimdiden Bursa buluşmanızın güzel geçmesi dileğiyle diyorum. :)
 
Fatih bey ben de gebzeden katılmayı düşünüyorum kiminle iletişime geçmemiz gerek bunun için, ya da nereden konuşalım bu konuyu
 
Merhabalar,
Serenay hanım gebzeden katılım gerçekleştirecek arkadaşlarımız çok size özel mesajdan whatsapp grubumuzu iletiyorum.
 
Bende bir aksilik olmazsa 3 meslektaşımla katılacağım ??‍♀️
Arkadaşlara WhatsApp grup linkini iletiyorum
 
Arkadaşlar merhaba, üzülerek katılamayacağımı haber vermek istiyorum, başka sefere inşallah?
 
Kıymetli Dostlar katılım gerçekleştirecek arkadaşlar için bugün son gün olduğunu belirtmek isterim.
Katılmayı düşünen arkadaşlarımızın bir an önce bildirmesini rica ediyrum
 
Üst