• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Etkinlik 18 Mayıs - CMNet İzmit Buluşması

Arkadaşlar merhaba Seka 1. Etap'ta olan m air kafe iftar için belirlediğimiz mekandır. 18 MAYIS CUMARTESİ AKŞAMI iftar için buluşuyoruz. Belirlediğiniz menüleri ve katılımcı sayısını bildirmenizi rica ediyoruz.
 
Arkadaşlar Günaydın

CMNet İzmit buluşması etkinliğimizi 18 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirdik. Yalan değil çok keyifli ve güzel bir buluşma oldu :cool: :harika:

Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Keyifli , neşeli ve bol sohbet içeren bir organizasyon oldu :) . Ayrıca organizasyonu yaparken yardım eden @Cem Yılmaz , @ns_415 ve @Gülay arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.
Katılımla ilgili fotoğrafları paylaşacağız. Ayırca @Cem Yılmaz dan da bir videomuz var gelecek :rolleyes:.
İlerleyen günlerde Adana'da bir buluşma organize ediliyor. O konu ile ilgili @Ferhat Elçi kardeşime müracaat edebilirsiniz. Ya da şurdan CMNet - Adana Buluşması da bakabilirsiniz.

#BizBirlikteGüçlüyüz





22879


22880


22881

22882





22883
 
Biz de katılımdan çok zevk aldık.
Geç katıldığımız için üzüldük sohbetin tadı damağımızda kaldı.
Orda soramadım burdan yazayım, o kalplerde mi organizasyonun bir parçasıydı ???
 
Sonradan katılım gerçekleştirdiğiniz için de çok teşekkür ederiz :)
Açıkçası o kalpler başka bir organizasyonun parçasıydı ama bu bizim içinde geçerli olmadığı anlamına gelmez ? ?

Sloganımızda Hayat seninle güzel Cm net ?
 
İnşallah tekrarını da yapabiliriz Kadir Hocam.

O değilde bu profil resimleri gerçekten herkeste farklılık gösterdi. Kadir Hocam saçlarını yıllar ağartmış ama profil resminde yok bu detay :D
 
Bursa için arkadaşım da yazmıştı, organizasyon olursa bilgilendirirseniz sevinirim. En azından 1 kişi yönlendirmiş olurum ?
 
Sohbet o kadar güzeldi ki vakit yetersiz geldi, umarım en yakın zamanda yeni bir organizasyonda buluşuruz. Aslında tanışık olduğumuz üzerinden yıllar geçmiş meslektaşlarımızla buluşmamıza ve birlikte bir şekilde çalışmış olduğumuz ancak tanışmadığımız bir çok arkadaşla da samimi bir ortam oluşmasına vesile olduğu içinde bu görüşmeyi organize eden @Fatih Koçak a çok teşekkürler. @Tuğba Yeşil Ağca öğle arasında bekliyoruz. @Gülay size de uğrayacağız mutlaka :)
 
Rica ederim. Katılım için ve yardımların için bende teşekkür ediyorum. Dilerim daha çok bir araya gelerek muhbabetleri ve buluşmaları arttırırız :)
 
Mutlaka bekliyorum :)
 
etkinliğe katılmayı çok istiyordum fakat isg sınavından dolayı katılmadım. ramazan sonrası bi etkinlik daha yapılabilir mi
 
Her şey CM-Net i sevmekle başlamadı mı ?
O değil de Fatih Bey, Cem Bey bizim hiç resmimizi çekmedi acaba hep kendisini mi koyacak video ya ?
 
@Kübra Kayapınar Kübra Hanım çoğu kişi Cem beyin video bile çekmediğini iddaa etti ama o işini bildiği için gelecek video da mutlaka sizde varsınızdır. Kendisi video da hiç yok sanırım ?
 
Üst