• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

1993 ÇED yönetmeliği

tgb_a

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Şubat 2009
arkadaşlar 07.02.1993 tarih ve 21489 sayılı ÇED yönetmeliğini bulamıyorum. Elinde olan varsa gönderebilirmi ?
 
ÇED yönetmeliğinin son hali elinde olan var mı? Bir türlü bulamadım. 2009 tarihili bir yönetmelik olması gerekiyor ve buna göre Daha önce Ek-2 listesinde olan bazı işletmeler EK-1 listesine dahil edildi ama bir türlü bunun orjinal halini bulamadım.
 
"Aslında benim genel sorum biz 2007 yılında yapacağımız bir faaliyet için EK-2 listesinde yer alıyorduk ve ÇED gerekli değildir raporu aldık "

2007 YILIN ÇED gerekli değildir kararınız eğer faaliyetin yerinde kapsamında ve/veya kapasitesinde bir değişiklik yok ise inşaa sürecine başlamanız için 5 yıl süre ile geçerlidir. İnşaata yada üretime başladıysanız ve kapasitede bir değişiklik yapmadıysanız halen geçerliliğini korumaktadır.

Emir Salman
 
07.02.1993-21489

İşte 93 ÇED Yönetmeliği anca bulabildik :)
 

Ekli dosyalar

  • 93 çed yönetmeliği.pdf
    925.6 KB · Görüntüleme: 218
Üst