• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2011/1 Ataması Kadro Sayıları

C

cevremuhendisi

2011/1 Atamasına ilişkin bazı mühendisliklerin kadro sayıları:


İnşaat Mühendisliği 545
Elektrik – Elektronik Mühendisliği 340
Makine veya Makine Mühendisliği 240
Bilgisayar Mühendisliği 152
Orman Mühendisliği 110
Jeoloji Mühendisliği 108
Maden Mühendisliği 58
Meteoroloji Mühendisliği 41
Çevre Mühendisliği 40

Kaynak: osym.gov.tr

Ben fazla yorum yapmak istemiyorum. Bizi bu hale düşürenler birgün hesap verirler inşallah.
 
40 kişi yine iyi vermişler. Bazı önemli organdan yoksun insanlar hala bu mesleğin varlığından bile habersiz. Hala inşaata dahil olduğumuzu düşünüyorlar. Ne diyelim Vatan Sağolsun ...
Geleceğin mesleği maşallah...
Bence şundan dolayı geleceğin mesleği diyorlar. Birşey az olduğu zaman çok değerli olur ya. Örneğin bir araba yaparlar az sayıda yaparlar. Arabanın değeri çok yüksek olur ya. Bizimkide o hesap az kişi alıyorlarki geleceğin mesleğine leke sürülmesin. Binlerce kişi alırlarsa nasıl farklı olacağız değiil mi ama ???
 
yukarıdaki bilgiler 7 temmuz 2011 tarihinde açıklanan 2011/ 1 yerleştirme sonuçlarıdır.
2011/ 2 başvuruları henüz başlamadı kitapçık açıklanmadı kurumlara gelen listede çevre mühendisi olarak bizzat belirtilmemiş mühendis adı altında alım yapılacak sanırım. sayı hakkında bir fikrim yok.
 
Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır.

Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2011/2 Tercih Kılavuzunda, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonlar yer almaktadır.
Kılavuz 21 Kasım 2011 tarihinden itibaren ÖSYM’nin
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
internet adresinden yayımlanacaktır.
 
bu alımlarda alınmıyoruz malesef özel sektörde ihtiyaç duyuyor tamam ama durumumuzda belli 90-95 almadan atama haram bize eğer 2012 kpssden sonrada atanamazsam 4001 olarak atanacağım birçok meslektaşımızın da yaptığı gibi. Meslekten soğuttular.
 
Üst