• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2011 Atık Yönetimi Sempozyumu - Antalya

Can Avşar

Antalya İl Temsilcisi
Etkinlik Grubu
Katılım
25 Şubat 2009
Şehir
Antalya
Firma
ARÜV ÇEVRE MÜH. A.Ş.
2011 yılında T.C.Çevre ve Orman Bakanlığı bünyesinde kurulan Türkiye Çevre Koruma Vakfı, Bakanlığın desteklenmesi ve güçlendirilmesi faaliyetleri yanında, ülkemiz çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine yönelik çalışmalara katkı ve destek sağlayan bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetini sürdürmektedir. Bu nedenle, T.C.Çevre ve Orman Bakanlığı, Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü’nün öncülüğünde, Atık Yönetimi ile ilgili uygulamaların güçlendirilmesi, geliştirilmesi ve ilgili paydaş gruplarla (Üniversiteler, özel sektör, çevresel STK’lar, oda ve birlikler, Enstitüler) bilgi alışverişinde bulunulması ve Atık Yönetimi alanındaki yeniliklerin değerlendirilmesi amacı ile 16-21 Nisan tarihlerinde,Sueno Hotel Beach,Side/ Antalya’da 5 gün sürecek “Atık Yönetimi Sempozyumu” düzenlenecektir.

Beş gün sürecek sempozyumda katılımcılarımızın 1.180 TL(K.D.V.dahil) ödemeleri gerekmektedir. Bu ücret mukabilinde tek kişilik odalarda her şey dahil konaklama, eğitim materyalleri, sarf malzemeleri, havalimanı ve otogardan otele transfer organizasyon tarafından karşılanacaktır. Katılımların katılım ücretlerini ödedikten sonra, aşağıdaki broşürde yer alan konu başlıklarından kendilerine uygun olan bölümü işaretleyerek 25 Şubat 2011 tarihine kadar vakfımıza göndermeleri gerekmektedir. Sempozyum sonunda katılımcılarımıza “2011 Atık Sempozyumu Katılım Sertifikası” verilecektir.

Dökümanlara;
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
adresinden ulaşabilirsiniz.


tucev.jpg

tucev.jpg
 
sempozyum fiyatı biraz yüksek geldi bana.. günlüğü 200liradan da fazlaya geliyor.. son kayıt tarihi 15şubat olmasına rağmen sadece 3 kişi kesin kayıt yaptırmış :)
 
25 ine kadar uzatılmış .Son bakanlığın düzenlediği eğitim eğitim+havaalanı-otel arasıyol+otel = 550 tlödemiştim(3gün) tabi uçak+150 tlonunla kıyaslanırsa çok pahalı değil aslında
 
bugün yenilenmiş evet.. çed ve izleme gibi son tarih 25 şubat yapmışlar bunuda.. bence dahada uzatılır yada iptal edilir bu sempozyum..
 
@tugbaco

dediğimiz gibi 10 marta uzatıldı şimdi de :)
 
forumdan katılan var mı??? yararlı bir sempozyum olacağa benziyor
bi ara katılımcı listesi yayınladılar 3 kişiydi onaylanan ama sonra kaldırdılar galiba:S
 
Konu başlığında da yazıldığı üzere 2011 yılına ait sempozyum yer almaktadır. 2012 yılına ait önümüzdeki aylarda olacak sempozyum bilgileri yazışmalar içerisinde mevcuttur.
 
Üst