• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2011 ÇED ve İzleme Eğitimi - Antalya

Can Avşar

Antalya İl Temsilcisi
Etkinlik Grubu
Katılım
25 Şubat 2009
Şehir
Antalya
Firma
ARÜV ÇEVRE MÜH. A.Ş.
- Eğitim başvuruları ve kesin kayıtları Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TÜÇEV) İktisadi İşletmesi tarafından yapılacaktır.

- Eğitim Limak Atlantis Otel’de gerçekleştirilecektir.
Adresi: İleribaşı Mevkii Çamlık Sokak No: 12 Belek /Antalya

- Eğitim dönemi boyunca 6 gün süreyle tek kişilik (single) odalarda konaklanacak olup, otelde her şey dahil sistemden faydalanılacaktır. Otele girişler ilk gün öğleden sonra başlayacak, eğitimin son günü saat 14.00’ den sonra çıkış yapılacaktır.

- Katılım ücreti; konaklama, havaalanı ve otogardan transfer, eğitim materyalleri ve eğitim ücreti dahil olacak şekilde 990 TL olarak belirlenmiştir.

- Otelden alınacak ekstra hizmetler için katılımcılarımız otel idaresi tarafından bilgilendirilecektir. Kesin kayıt yaptırmış katılımcıların yanlarında misafir getirmesi durumunda, ücreti otel tarafından katılımcıdan ayrıca tahsil edilecektir.

- Eğitim ücretlerinin 25 Şubat 2011 tarihine kadar aşağıda belirtilen hesaba yatırılması gerekmektedir.

Türkiye Çevre Koruma Vakfı ve İktisadi İşletmesi
Ziraat bankası Emek Şubesi/ANKARA
Iban:TR90 0001 0007 6552 1264 12 5001

- Son başvuru tarihi: 25 Şubat 2011

- Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TÜÇEV) ve İktisadi İşletmesi

Adres: Şenyuva Mahallesi Misket Sokak No: 14/1 Beştepe Yenimahalle ANKARA
Telefon : 0 312 215 97 36
Faks: 0 312 215 97 33
e-posta: tucevvakif@gmail.com

- Eğitim sonunda katılımcı belgesi verilecektir.

- Eğitim grupları
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
adresinde yayınlanacaktır.

Online kayıt formuna ulaşmak için
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


- Önemli Notlar
Eğitim ücretine ait dekontta bulunan, dekont no.yu kayıt formunda belirtilen kısma yazılması gerekmektedir. Eğitim sırasında dekontun bir nüshasının eğitim standına teslim edilmesi gerekmektedir. Dekontunu teslim etmeyen katılımcılara Katılımcı Belgeleri eğitim sonunda verilmeyecek olup eğitim sonrası dekontların teslim edilmesi karşılığından TÜÇEV ofisinden alınabilecektir.
Eğitim ücretinize ait faturanız istenirse ve aşağıda yer alan formda “FİRMA” adı belirtilirse çalıştığınız firmaya kesilebilir. Faturanız eğitime katıldığınız ay içerisinde tarafınıza teslim edilecektir. - Önemli Notlar Eğitim ücretine ait dekontta bulunan, dekont no.yu kayıt formunda belirtilen kısma yazılması gerekmektedir. Eğitim sırasında dekontun bir nüshasının eğitim standına teslim edilmesi gerekmektedir. Dekontunu teslim etmeyen katılımcılara Katılımcı Belgeleri eğitim sonunda verilmeyecek olup eğitim sonrası dekontların teslim edilmesi karşılığından TÜÇEV ofisinden alınabilecektir. Eğitim ücretinize ait faturanız istenirse ve aşağıda yer alan formda “FİRMA” adı belirtilirse çalıştığınız firmaya kesilebilir. Faturanız eğitime katıldığınız ay içerisinde tarafınıza teslim edilecektir.
 
Üst