• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2011 Yılı çevre görevlisi, çevre danışmanlık yeterlik belgesi ücretleri ve yatırılacak banka hesabı

Can Avşar

Antalya İl Temsilcisi
Etkinlik Grubu
Katılım
25 Şubat 2009
Şehir
Antalya
Firma
ARÜV ÇEVRE MÜH. A.Ş.
Çevre Danışmanlık Yeterlik Belgesi (ÇDYB) :3.000 TL
Çevre Görevlisi Belgesi (ÇGB) : 250 TL

Bakanlığımız Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü ile Halk Bankası Ankara Kurumsal Şubesi arasında yapılan protokol ile Döner Sermaye İşletmesinin Bakanlık merkez ve illerde yapılan tüm tahsilatları için Kurumsal Tahsilat (KUTA) hesabı açılmıştır. Bu nedenle kullanılmakta olan Halk Bankası Demirtepe şubesindeki bütün hesaplar 03.10.2011 tarihi itibariyle kapatılmış ve bu tarihten itibaren Kurumsal Tahsilât hesabı kullanılmaya başlanmıştır. Çevre Görevlisi Belgesi ve Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi ücretleri, her hangi bir Halk Bankası şubesine bizzat gidilerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kurumsal Tahsilat (KUTA) hesabı 112-ÇED Belge Gelirleri kalemine yatırılması gerekmektedir. Hesap EFT veya havale ile ödemelerine kapalıdır.


Detaylı açıklama için;
 

Ekli dosyalar

  • 2011YILICGBELGEBEDELLERIKUTA.doc
    40 KB · Görüntüleme: 95
NOT: konu adında da anlaşılacağı üzere 2011 yılı bilgilerini içermektedir.

(Örneğin; 2012 yılındaki artış ile çevre görevlisi belgesi 270 tl olmuştur.)
 
Üst