• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2012'de kıyamet kopacak korkusu...

Murat Kubilay

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
29 Mayıs 2011
Firma
KUBİLAY ARITMA
slide.jpg


Mayalıların kehaneti çıkacak mı? Mayalılar, 2012 yılında kıyametin kopacağını iddia ediyor. Ama böyle giderse kıyamet yakın. İşte kıyametin alametleri.. Maya'lılar binlerce yıl önce uyardı. 2012'de kıyamet kopacak diye.. Dünyadaki bazı gelişmeler kıyametin çok uzakta olmadığını söylüyor. Bilim adamları, kıyamet habercisi alametleri şöyle sıralıyor: Göktaşı:Uzmanlara göre büyük kütleli bir göktaşı dünyada yaşamı bitirebilir. Ancak bilim insanları bu kadar büyük çaplı göktaşlarının her bir milyon yılda yalnızca iki kez çarptığını söylüyor. Dünyaya son göktaşı 1908 yılında düşmüş, Hiroşima’da patlayan atom bombasından 1000 kat güçlü bir göktaşı patlaması yaşanmıştı.

Salgınlar: Yüzyıllarca insanlığın korkulu rüyası olan veba,İspanyol gribi ve şimdi de patlak veren domuz gribi nedeniyle, bir salgının insanlığın sonu olması yönündeki endişeler güncelliğini koruyor. Kuş gribi gibi virüslerin mutasyona uğraması halinde insanlık büyük tehlike altına girebilir.

Nükleer savaş: Dünyada 23 bini aşkın nükleer silah var. 1977 yılında ABD Savunma Bakanlığı, olası bir nükleer savaşı halinde maksimum 265 milyon kişinin öleceğini hesaplamıştı. Bugünkü silahların kapasitesi bilançonun daha da atmasına neden olabilir.

İklim felaketi: Dünyanın sonuna dair en gerçekçi senaryolardan biri iklim değişikliği... Uluslararası İklim Değişikliği Paneli’ne göre yerkürenin bu yüzyılın sonuna dek 4-5 derece ısınmasıyla birlikte deniz seviyesi yarım metre kadar yükselecek, dünyanın birçok bölgesi su altında kalacak.

Diğer gerekçeler: Dünyanın sonunu getirebileceği söylenen teoriler arasında yanardağların gezegenin iklimini değiştirmesi, bir yıldızdan yayılan gama ışınlarının atmosfere tehlikeli oranda radyasyon salması, teknolojilerin kazara kontrolden çıkması gibi senaryolar da yer alıyor.
 
Hocam bence Mayalar "Yarın devam ederiz aga" diyip bırakmış, ertesi güne de istilayı yemişlerdir. ;)
 
=)) Mayalar bir çeşit güneş dinine inanıyorlardı. Maya dinine inanlar var mı içinizde bilmem ancak, sitedeki Müslüman kardeşlerime sesleniyorum:

"Göklerin ve yerin gaybını bilmek Allah'a mahsustur. Bütün işler ona döndürülür. Öyle ise ona kulluk et ve ona tevekkül et. Rabbin yaptıklarınızdan habersiz değildir. " (Hud 123. Ayet)
 
Üst