2013...şimdiye kadar gördüğümüz en güzel yil olsun!!

Üyeler Görebilir
fU9d79ho6dE

Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl, bizlere kutlu olsunn…:D
Bazı otoritelerin düşündüğü ve direttiğinin aksine, kutlanası bir hadisedir. Amaç şudur:
İyisiyle kötüsüyle, günahıyla sevabıyla, sevgisiyle nefretiyle,…, bitip giden kocamaaaan eski bir yılın ardından gülücüklerle el sallamak..
Umutlar, hayaller, istekler,…, hayatımızı süslemeye devam etsin diye gelen yeni yıla kucak açmak..;)

Psikolojik olarak düşünüldüğünde, kişilerin kendini iyi hissederek, pozitif duygularla başladığı hemen hemen herşeyin mutluluk verdiğine ve yolunda gittiğine inanmışımdır.
O yüzden diyorum ki… bu güzelliği sevdiklerinizle, sizi mutlu kılan ortamlarda, gönlünüzce, keyif alarak kutlamanız dileğimle!!:rolleyes:

ve ekliyorum:

2013’e bitmeyen istekler listesi :)
-Sağlık, barış, huzur, sevgi, mutluluk, aşk, iş, para, başarı, eğlence, güç, sabır, inat, dostluk, azim, kariyer…
-süper bi araba,
-sevimli bi ev,
-kaybolmayan sakız,
-düğüm olmayan kulaklık,
-uçup gitmeyen parfüm,
-kanser etmeyen sevgili/eş,
-durmayan saat,
-kırılmayan kalp,
-daha hızlı internet erişimi,
-gürültü yapmayan ev arkadasları,
-süper giden dersler,
-ömrü tükenmeyen makyaj malzemeleri,
- temiz bi çevre ;)

Sizin olsun..hatta yaratıcı olun bakalım daha neler isteyebilirsiniz? merak etmedim değil:)
Yeni yıl, hepimiz için 2012'den çok daha güzel olsun ;) ailemiz ve tüm sevdiklerimizle...

X8--f05y6ZE

yN4Uu0OlmTg

Üyeler Görebilir
Şimdiden Sesleniyorum Sana Eyy 2013 !!
Zaten sormadan kafana göre geliyorsun, efendi gibi gel efendi gibi git, istikrarlı ol, akıllı ol, sağlam ol.
1 verip 2 alma, insanın canını sıkma, çileden çıkartma, şunun şurasında 365 gün ömrün var tü...m güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleştirmeden git.
"Ne milenyumlar gördüm ama bunun gibisini görmedim süperdi" dedirt.
Yapabilirsin sende o potansiyeli görüyorum ben,
Sen 2013'sün göster farkını ;))