• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2013-2014 yaz dönemi erasmus staj / yardım

Fatih D.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Mayıs 2012
Şehir
Van
Firma
Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü
Merhabalar,

Ben Çukurova Üni. açmış olduğu Erasmus Staj programına katılmaya hak kazandım. Polonya'da staj yapacağım bir işletme arıyorum fakat henüz bulamadım. Daha önce erasmus programı ile staj yapan ya da staj yeri ayarlama konusunda fikir sahibi olan varsa bana yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler.
 
Koskoca CMNet 'de hiç mi bu konu hakkında bilgisi olan yok ? :)
 
Teşekkür ederim. Konuyu da size yazmadan önce açtım yoksa 1 saatte cevap verilemeyeceğinin bilincindeyim. Yine de ilgilendiğiniz için sağolun Fatih Bey.[DOUBLEPOST=1364195954,1362257374][/DOUBLEPOST]Güncel + + +[DOUBLEPOST=1365421455][/DOUBLEPOST]Güncel +
 
merhaba ben de erasmus staj düşünüyorum siz yapmış mıydınız ? yaptıysanız şirket aramanızla ülkelerle ilgili bilgi verebilir misiniz şimdiden teşekkür ederim :)
 
Merhaba, polonya ve Almanya gibi yerlerde staj yapabilirsiniz. Size tavsiyem Almanya sizin için iyi olur. Geri dönüşüm de iyiler. Hatta yarım dönem okuma fırsatınız varsa 6 ay gitmenizi öneririm. Ben yurt dışında staj yapmadım ancak üniversite zamanı etasmusla yarım dönem gidecektim ve bazı nedenlerden dolayı gidemedim 😊
 
Yanlış anlamayın hevesinizi kırmak istemem ama umarım o stajı yakın dönemde düşünmüyorsunuzdur :) Birçok ülke giriş ve çıkışlara elzem bir durum olmadıkça izin vermiyor. Dünyanın korona süreci muhtemelen bir seneden uzun sürecek. Staj yapmak için canınızı riske atmaktansa mesleğinizi elinize aldığınızda yurt dışında tecrübe edinmeye çalışmanız bana daha mantıklı geliyor.
 
Üst