• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2013 yılı çevre cezaları(açıklamalı ve 2012 yılı ile karşılaştırmalı)

Cem.A

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Ağustos 2011
2013 Yılı Çevre Kanunca Uygulanacak Cezalar Bendler halinde değilde açıklamaları ve karşısında ceza miktarını ayrıyeten 2012 yılıyla karşılaştırmalı halini veren tablo küçük satır kaymaları olmuş olabilir.Bilgi amacıyla elinizde durmasında fayda var.

Kolay Gelsin...
 

Ekli dosyalar

  • 2013 Çevre Cezaları.pdf
    122 KB · Görüntüleme: 433
"Bu Kanunda ve yönetmeliklerde öngörülen usul ve esaslara, yasaklara veya sınırlamalara aykırı olarak Atık Toplayan, Tasıyan, Geçici ve Ara DepolamaYapan, Geri Kazanan, Geri Dönüsüm Sağlayan,Tekrar Kullanan veya Bertaraf Edenler ithal Edenler" e verilen cezalar belli.

Peki atıklarını lisanslı firmaya vermesi gerekirken lisansı olmayan firmalara lisansı olmadığını bilerek satanlar için uygulanan bir ceza yok mudur? Varsa ne kadardır? Bu bilgiye nerden ulaşabiliriz arkadaşlar?
 
Merhabalar,
Bir tesisimde yetkili kişi, 'Tehlikeli atık geçici depolama alanına' ait 'tehlikeli atık mali sorumluluk sigortasını' yaptırmadığı takdirde cezasının ne kadar olduğunu öğrenmek istiyor. İlgili madde Çevre Kanunu Madde 13 p bendi midir? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
İyi akşamlar...
Kanundaki Ceza 2013 yılına ait ceza
(p) bendindeki ceza miktarı
24.000 TL
40.636 TL
 
Üst