• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2013 yılında yapılacak birinci “işyeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı” sınavı duyurusu

Yasemin Aslantürk Çebi

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
18 Aralık 2010
Firma
ÖZEL SEKTÖR
2013 yılında yapılacak birinci “işyeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı” sınavı, 18 Mayıs 2013 Cumartesi günü yapılacaktır.

1- Söz konusu sınavla ilgili uygulama duyurusu, 01 Nisan 2013 tarihinde kamuoyu ile paylaşılacaktır.
2- Eğitimlerin bitiş tarihi (Örgün eğitim bitiş tarihi) 31 Mart 2013’dir.
3- 18 Mayıs 2013 Cumartesi günü yapılacak “işyeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı” sınavı eski müfredat-mevzuat konularından yapılacaktır. (21 Ekim 2012 sınavı ile aynı müfredat-mevzuat)
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
@Talha Taflıoğlu
bencede kötü oldu yeni çıkan yönetmelikleri okuyoruz onlar aklımızda kalıyor mevzuatta olmayan bir şeye çalışmak saçma:( sanırım yeni ve eski yönetmeliklerin ortak noktalarını sorarlar insanları çelişkide bırakmazlardiye düşünüyorum
 
Yaklaşık 2 hafta önce yeni çıkan yönetmeliklerden sınavda sorumlu olmadığımız gittiğim eğitim kurumu tarafından duyuruldu. Evet, belki sınav açısından düşünülünce bizim için ya da Mayıs ayında gireceği sınavın eğitimini daha önceden tamamlamış olan kişiler için daha iyi olacaktır yeni yönetmeliklerden sorumlu olunmaması (öğrenci psikolojisi ile düşünürsek). Fakat salt sınav odaklı düşünmek çok mantıksızca geliyor bana da..
 
Üst