• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2014 kpss sonuçları

Arkadaşlar puanım 91,214 sıralamam 951. Diğer arkadaşlar da paylaşırlarsa daha iyi fikir yürütülebilir. Hayırlısı olur inşallah herkese
 
Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar branş sıralaması denen şeyi ne zaman açıklarlar ve nasıl öğreniyoruz bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirlerse çok memnun olurum.
 
@Gülay Kudret Birdal
Çok pardon, mesajınızı yeni gördüm. Benim puanım çok düşük. Genel sıralamamda oldukça düşük. O yüzden bende pek heyecan yok :( Ben branş sıralamasını bir an evvel görüp bu işi kafamdan silmek istiyorum, o yüzden sordum aslında. Bizim için kamuda çalışmak hayal oldu artık.
 
Sıralamayı merak ediyorum gönül isterki herkes atansin ama vicdansizlar bir atamada genellikle 30-50 arası aliyor :(
 
Bu geçen iki yıl baya alım oldu.. gelecek iki yıl için alım artar mı yoksa düşer mi düşüncen nedir Gülay

@Gülay Kudret Birdal
Biz hayata hep geç kaldık maalesef atanmaya da gec kalicaz :/
 
@Ferhat Bağaç
Valla en son 82... gitti siralama da 360 lara dustu sanirim hadi bu sezonda 400 alim olsa imksnsiz bu puanlarla durust olmak gerekirse 80lerde yigilma cok
 
Atanan arkadaslarin sirasini okuduğum da sasirdim bende bakalım zaman ne gösterecek

Bu arada netin kaçtı
 
Üst