• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2014 kpss sonuçları

bu branş sıralaması ne zaman açıklanırmış bilgisi olan var mı ? bide en son atamada atanan kişilerin branş sırası kaçtı acaba
 
Link alabilirmiyiz

1040 kiside 740 mi ne siralamam :) burak bey puaniniz kacti
 
Siralama robotuna gore 30 kisi 99 puan almis bole saçmalık olur mu yaa

Bizim bolumden 2012 de en yüksek alan 93 puani gordu kii bu sinavdada alan olur ama okadar fazla olmasi imkansiz rakamalar ortada
 
2012 de 82 puan alan 58 binlerdeydi hersey 2014 de alınacak kadro sayisina bağlı artik...
 
@Gülay Kudret Birdal

aynen ben de diyordum ki, 20 nin üstünde kesin net gelecek, 45 üstünde sayısaldan yapıyım, türkçeden fire vereceğimi düşünmüştüm -belki çok zorlarlar diye keza öyle de oldu- genel kültür kısmından da 45 üstü zaten yaparım diyodum, sonuç tarih 13 boş :) komedi :)

bakalım Çevre Mühendisliği içinde sıralam ne olacak, benim tahminim 8000 civarı kişi vardır.Ben de 350 li sıralarda olacağım sanırım. O da hiç bir işime yaramayacak :(

Arkadaşlar ben sıralama hesabımı yüzdelik dilime göre yaptım. Ben genel sıralama da %4.6 lık dilimdeyim. 2012 de sınava giren arkadaşım genel sıralama da % 4.8 de iken çevre mühendisleri içinde- ki 2012 de yaklaşık 7300 kişi sınava girmişti- % 4.6 oldu. Yanı % 0.2 oynadı. Ben bu sene daha çok oynayacağını düşünüyorum. olaki aynı oydı, benim de %4.4 oluyor. 8000 çevre mühendisi sınava girdiğini varsayarsam çarpınca 350 falan oluyor. Bence siz de böyle bakın, Aslında pek kafa yormaya gerek yok, zaten bugün ya da önümüzdeki hafta alan sınavıyla birlikte açıklanır bölüm içi sıralam da.
 
80 ustu yigilma fazla bence beklemek en dogrusu dicem ama hala aciklamadi yahu yuh artik
 
o zaman bu sene ılk 34 bın ıcınde olanlar atanacak..tabıı alımlar dusmezse..bır de forumlara gırıp benım puanım 85 "acaba" atanabılıcek mıyım dıyen arkadaslar sıktı artık.. ınsallah da atanamazsın..zaten bu kafayla da atanmayı haketmıyorsun..
 
Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Okuduğum habere göre artık DSİ gibi kurumlar kpss ile alım yapmıyormuş. Belediyeler, İl Özel İdareleri de geçen gün ki yönetmelikle tercih listesinden çıkarıldı. Tercih edebileceğimiz Çevre Bakanlığı, İl çevre müdürlükleri dışında bir yer kaldı mı merak ediyorum? Ayrıca bakanlık ile müdürlükler arasında ne gibi farklar var çalışma koşulları, maaş vs konularında? Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim. Teşekkürler.
 
Üst