• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS 2016 kpss 1.2.3.4. yerleştirme

BERAT ALTAŞ

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
17 Mayıs 2016
Firma
Xxx
Abilerim ve ablalarim 2016 1,2,3,4 atamalarinda toplam kac cevre muhendisi atanksitir acaba biken varmi ? Yani atanabilmek icin takribi ilk 100 veya 50 de mi olmammiz gerek bilgilendirirseniz sevirim.
 
@BurhanAytar

Tekrar sınavı kazanan arkadaşlara saygım sonsuz Burhan bey.. Aynı sınav puanını 2 ve 2den fazla sadece mesleğimizin atamalarında kullanan arkadaşlar için yazdım mesajlarımı.. Zaten yeteri kadar kadro açılmazken, benden 1 puan yüksek alan arkadaşlar beni ve meslektaşlarımızı aşağılamaktan başka bir şey yapmış olmuyor..

Muğla'yı özledim.. Muğla'ya sevgilerimle
 
Umarım yüksek sayıda sözleşmeli alım olur birçok meslektaşım atanma fırsatı yakalar.İnanın Çevre Müh olarak zor günlerden geçiyoruz umarım mesleğimize verilen önem artar ve ÇŞB yakın zamanda sözleşmeli bir alıma çıkar.
 
@Emre Eryiğit

Umarım demeyle maalesef olmuyor.. Yetmiyor.. 26 Eylül 2017'de Sayın Bakanımızın konuk olduğu programı mesaj yağmuruna tuttuk.. Çevre Mühendisi alımı isteyende sadece bendim, başka mesaj görmedim..

Videonun 42.50 dakikasından itibaren Sayın Bakanımızın cevabını dinleyebilirsiniz..

 
Şimdi konuyu hortlatmak istemem ama bir süredir forumdan uzaktım iyi ki uzak kalmışım da sıcağı sıcağına şu yazılanları okuyup birinin kalbini kırmamışım. Okurken gözlerim kanadı diyeceğim ama türkçeyi katletmek istemiyorum tepki alabilirim :)

Üzülüyorum ya gerçekten üzülüyorum; bu ülkenin gencine de, memuruna da. En çokta çocuklarına, çünkü gerçekten onlara güzel olan hiçbir şey bırakamayacağız; maddi olanları yok ediyoruz zaten de manevi anlamda da çöküşteyiz.

Herkes kendine göre haklı çünkü herkesin bir sebebi var. Ben de haklıyım romatizmam var karadeniz iklimi bana göre değil, sıcak memleketler istiyorum.

#enerjsiniyarınlarınıKPSSyeadayanbirbaşkagenç
 
ben daha tercih yapmamışım....ki kesin yapacağım da demedim....siz inşallah sözleşmeli olarak atanırsınız dualarımdasınız. gerçekten. samimiyetimle söylüyorum.
kimseye bir kızgınlığım yok. istediğiniz kadar konusun. ben kendi hakkımla emeğimle kazandım geldim Allaha bin şükür.

tercih yapmadım dediğimde zamanı gelince. tüm geçmiş yazdıklarınızı hatırlarsınız umarım...
ya da sizler sözleşmeli olarak atanıp da bakarsınız bi yazılanlara...benim şu an yok öyleydi böyleydi dememe gerek yok. burası gayet güzel bir yer iyiki buraya gelmişim işin ve çalışma ortamı inanınki çok iyi.
ben sadece evlilik gibi bir durum olabileceği için istediğim il açılırsa tercih yaparım demek istedim. ayrıntılı açıklama yapmak istemedim diye o yüzden dedim.çünkü tayin hakkımız yok gibi burada.

atanamayan bir çok insan var .hem bizim meslekten hem de diğer tüm bölümlerden. zaten herkes atanacak diye bir şey yok. yani hakkınla kazanınca kimsenin hakkını yemiş olmuyorsun. ben hem dersaneye gittim kaç sefer hem de çalıştım özel sektörde...eminim birçoğumuz da aynı şeyi yaptı zaten...
konu kapanmıyor siz sürekli cevap verdikçe...lütfen arkadaşlar bu gerginliğe bir son verelim. sizleri meslektaşım olarak seviyor ve sayıyorum lütfen....
 
@evrim

İnşallah demeyle atama gelmez ki, sizin gibi arkadaşlar olduğu sürece bize sıra gelmez. Sonuçta gittiğiniz yeri değiştirmek için herkesin bir bahanesi var. "hem karnım doysun hem pastam dursun" cümlesi herşeyi anlatıyor.
 
Baran bey siz bu konuyu gerçek anlamda fazla uzattınız. Siteminizi ettiniz gerisini lafı uzatmak yerine zamana bırakın. Burada evrim hanım dürüstçe dile getirdi tercih yapabileceğini söylemese kimsenin ruhu duymaz sessizce tercihini yapardı.aynı durum sizin başınıza gelse siz de aynısını yapardınız kimse kendini kandırmasın.insanların neler yaşadığını bilemezsiniz. Ayrıca bu bakanlık tarafından insanlara tanınan bi hak durum böyleyken kimsenin hakkını yemek ve hakkına girmek söz konusu değil.
 
@enginizam

Aynısını yapmayacağımı meslektaşlarımızı hep düşünerek hareket ettiğimi defalarca açıkladım. Okumamışsınız. Bu durumda sizde Evrim hanımla aynısını yapardınız durumunda oluyorsunuz.

Sözleşmeli atanan birçok vatandaş birden fazla sözleşmeli pozisyonlara atandığı için birkaç yıl önce sadece sözleşmelilere yönelik yönetmelik, kanun değişti. Ama sözleşmeliden kamuya, kamudan sözleşmeliye geçenlere henüz bir kanun değişikliği yapılmadı diye bu boşluğu kullanmak zorunda değiliz. Zaten alım sayıları belli, meslektaşlarımıza saygılı olalım.
 
Bir gecede çıkan kanunlarda, yönetmeliklerde neden böyle bir şey çıkmaz? Aslında basit bir düzenleme ile kimse mağdur olmaz.
 
Üst