• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS 2016 kpss 1.2.3.4. yerleştirme

BERAT ALTAŞ

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
17 Mayıs 2016
Firma
Xxx
Abilerim ve ablalarim 2016 1,2,3,4 atamalarinda toplam kac cevre muhendisi atanksitir acaba biken varmi ? Yani atanabilmek icin takribi ilk 100 veya 50 de mi olmammiz gerek bilgilendirirseniz sevirim.
 
Kaç kişi bilmiyorum ama o hesaba güvenme derim çünkü; 2012-2014 arası 350 ye yakın aldılar o rakama aldanıp 2014-2016 arasında beklentimizi yükselttik yarsını bile bulmadı alım rakamları.Zaten şimdi de giderek azaldı.Sen hazırlanacaksan hedefin min 86 puan diyerek çalış aşağısının atanması şu anki gibi giderse imkansız.
 
Merhabalar,

Yerleşmiş olan arkadaşlarımızın sayısından ziyade bugüne kadar kaç kişilik kadro açıldığı konusunda bilgi sahibiyiz.. Sorunuz biraz KPSS'den uzak bir soru olmuş.. Çünkü hangi atamalardan bahsettiğinizi anlayamadım.. Eğer merkezi atamadan bahsediyorsanız sadece 1 atama oldu, oradan da toplam 14 arkadaşımız yerleşmeye hak kazandı..

Sözleşmeli alımlarla birlikte meslektaşlarımızın toplam ihtiyaç duyulan sayısı (merkezi atama dahil) 27 olmalı.. Bu konuda yanlış biliyorsam lütfen arkadaşlarımız düzeltsin sayıyı..

Gelelim kaçıncı olmaya.. KPSS'de kaçıncı olunca atanman kesin oluyor bu soruyu kimse bilmiyor.. Mümkün olduğu kadar yüksek puan elde edip başvuruları değerlendirmelisin..

Sevgilerle..
 
Ya sunu sormak istedim merkezi alim da 4 adet tercih donemi aciliyor ya bize bu toplam 4 tercoh donemindekac kisiljk kadro acildi
 
@berataltas 2016 KPSS puanı ile daha sadece bir kere alım yapıldı. O da 2016/2 ataması. Bize ayrılan kadro 14 kişi.

Bu atama harici 2018 KPSS sınavına kadar bizim 3 atamamız daha olması gerek. Onların tarihleri belli midir bilmiyorum, bazı dershaneler bir takım takvimler yayınlamış ama ne kadar doğru bilmiyorum.
 
@Kübra Kayapınar

Ben ekleme yapayım bu konuda, Eğer tekrar değişiklik gündeme gelmezse 2. Atama Haziran 2017de, 3. Atama Aralık 2017de ve 4. atama Haziran 2018 de olacak..
 
Benim de önüme 1 kişi gelmiş

48. Sıra ydim ilk olarak şimdi 14 kisi atandı ama 35. Siradayim şu an

2018 kpss ye calismalimiyim yoksa atanır miyim kararsizlik icindeyim
 
ben 23. sıradayım da acaba gelir mi diye düşünüyordum? 2014 kpss puanı ile bir alımda 36 kişi alınmıştı çünkü
 
bu şekilde konuşmanız doğrumu bi düşünün derim. insanların hayatını bilmeden yorum yapmayın.
açıklama yapardım ama bu şekilde konuştuğunuz için yapmıyorum...
bu bir hak ise ve de sebeplerim varsa kimse bu şekilde konuşmamalı bence.
siz nerede ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama neyse... olsun özgürsünüz söylediklerinizde

bende kaç sene bekledim ve her seferinde önüme birileri geçti aynı şekilde. onların hakkıdır dedim yani içimden üzülsemde
 
@evrim

Cevap verin veya vermeyin.. Zaten ne yapmaya çalıştığınız ortada.. Mesleğimizde zaten yeteri sayıda kadro açılmazken sizin gibi arkadaşların en az 2 kadroyu kullanması ne kadar doğru, yanlış savunmanızı yapamazsınız.. Başta benim olmak üzere birçok meslektaşımıza yardımlaşma amacıyla kurulmuş bu platformda hakkımızı açık açık yemenizr göz yumamam..

Madem gideceğiniz yeri beğenmediniz, tercih yapmayıp yerinizi başka bir meslektaşımıza bıraksaydınız..
 
Üst