• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS 2016 kpss 1.2.3.4. yerleştirme

BERAT ALTAŞ

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
17 Mayıs 2016
Firma
Xxx
Abilerim ve ablalarim 2016 1,2,3,4 atamalarinda toplam kac cevre muhendisi atanksitir acaba biken varmi ? Yani atanabilmek icin takribi ilk 100 veya 50 de mi olmammiz gerek bilgilendirirseniz sevirim.
 
@evrim

KPSS puanım yok, evet belki yıllarınızı verdiniz çalıştınız sınava; yönetmelik yasa her ne haltsa belki bu size açılan her kadroya başvurma hakkını da veriyor ama ortada boşuna yanan kadrolar var, ki zaten yeterli sayıda kadro açılmıyor. Kpss puanları olanlar da 'içimden üzülsem' demek yerine sorguluyorlar.
Benim başıma geldi önüme birileri geçti deyip başkalarına da aynı duyguları yaşatmak. Şahsi algılayın ya da algılamayın başkaları da vardır 'puanım yetiyorken her alıma başvurayım' diyen. Bu biraz hem karnım doysun hem pastam dursun durumu gibi görünüyor. Sadece biraz empati.
 
@Baran Ulutaş
dsadsadasda sdsadasd
sistem bu! beğenmiyorsanız hukuk kuralları çerçevesinde gidip hakkınızı arayın.
beğenir ya da beğenmez bu sizi ilgilendirmez. böyle bir hakkı var. etik olmaya bilir ama yapma hakkı da var :D
 
@Baran Ulutaş

beğenmeme söz konusu değil. neyse siz bildiğinizi söyleyin ve düşünün özgürsünüz...
hayat her zaman yolunda gitmeyebiliyor.... o kadar söyleyeyim.
ön yargılı yaklaşiyorsunuz

ayrıca kadro boşalsa bile bir sebeple diğer alımda ekleniyor zaten.
baran bey siz nerede çalışıyorsunuz?
aynı durumda olsanız napardınız? tercih yapma gibi bir hakkınız olsa ve de haklı bir sebeple tercih yapmak zorunda olsanız.....??????????????????????
 
@TAÇ atanma ihtimaliniz ve puanınız olsa farklı düşünecektiniz demekki.haklısınız. yanlış demiyorum

@Meltem Koca ben her kadroya başvuru yapmayacağım.
haklı birsebeple beklediğim bir il var orası açılırsa başvuracağım.
daha nasıl anlatılır???????????????
herkes eminim ki böyle yapardı zaten. yok yapmazdım diyene de inanasım gelmez. ama nadiren de olsa yapmayan daolurdu belki o da var. amabenim bir sebebim var.
son kez söylüyorum
kimseüzerime gelmesin
 
@Burak Bilen benim yerime koyun kendinizi benim de haklı olduğumu göreceksiniz........
sebebimi açıklamadım. herhengi bir sebebiniz olsa. sözleşmeli atandıktan sonra durumlar değişse ve de kadroluya tercih hakkınız olsa yapardınız eminim.......................

zaten istediğim yer olacakmı kesin değil yani o kadar üzerime boşunageliyorsunuz???????????
puanım yeter mi o da kesin değil yani. biraz sakin olalım

@Burak Bilen bu iyi bir yorum olmamış... bu bir hak son kez söylüyorum. ve de her kadroyu yazmayacağım.sebebim var. beklentimo yönde. işsizleri de biliyorum. siz ne yapardınız diyorum kimse de bir şey söylemiyor
ben açık açık fikrimi söylüyorum diye mi üzerime geliyorsunuz?????????????
yapmayacağım deyip yapsam daha mı iyi?
biri yapmam der ve de tercih yapar ozaman iyi insan olur gözünüzde mutlaka

@brkcfc aynen herkes haklı kendince....
ama yaşamadan kimse kimsenin durumunu anlamaz. ben açıklama yapmıyorum. puanım da öyle aşırı yüksek değil yani.olmama ihtimalini düşünüyorum ve kabul ediyorum. allah hayırlı etsin hakkımızda herşeyi... şükrediyorum ben başıma gelen her şeye olumlu olumsuz

Rabbim hepimizin yolunu açık etsin inşallah... gönlümüze göre versin herşeyi.... size ne kadar açıklasam da yada siz ne kadar açıklasanız da boş... O bilip görüyor. o yüzden içim rahat arkadaşlar. haksız hukuksuz bir iş yapmadım Allaha şükür
 
@evrim yanlış anlamayın lütfen ben alaycı tavırla yazmadım onu. diğer arkadaşların açısından baktığımda onlar haklılar 1 kadro yanacak ve 1 kişi bu nedenle giremeyecek diğer taraftan bakıldığında ise çektiğin zorluklar veya bulunduğun şartlar elverişli olsa sende tercih yapmazdın sende kendince kendini garantiye almak istiyorsun haklılık payın var. ben puanını sormamım nedeni 2018 kpss ye hazırlanacağım hangi puana branş bazında hangi sıralama geliyor hesabını yapmak. paylaşırsan sevinirim.
 
@brkcfc şu an sözleşmeli olarak çalışıyorum .İşyerinde bir skntı yok büyük. ama herkes kadar var da.
87.87 puanım var. arkadaşlar kızıp üzerime gelmesin yani o kadar yüksek değil. sınırda bir puan yani. ilk sıralamam 48. idi. ancak branş güncellemesi ile 49 olmuştu.
belki de yapmam yani istediğim yer gelmezse. o kadar laf söylediğiniz boşa gidebilir.
başka yolları da var yeniden sınava giriyor insanlar. atandıktan sonra ben bu şekilde kaç kişi ile karşılaştım. onlara ne diyeceksiniz??

@Burak Bilen çünkü yanlış anlaşılıyorum. bir şeyler söyleyip kaçıyorlar

Çevre ve şehircilik bakanlığı gecen sene bu zamanlarda sözleşmeli personel aldı hatırlarsanız arkadaşlar. ve puanlar çok yüksekti. ama onlar da kadroluda tercih yaptı bunun farkındasınızdır umarım.
çünkü ozaman ben zaten şimdiye kadar kadroluya atanmıştım sözleşmeliler tercih yapmasa
 
@evrim Evrim hanım, daha fazla açıklama yapmanıza gerek yok bence, yanlış olan ikinci kez sizi tercih etmeye zorlayan sistemdir.
Eminim ilk tercihi sadece atanmak için yaptınız (ki sonraki atamalarda atanıp atanamayacağınızın garantisi yok) ve ikinci tercihi de hayatınızı idame etmek istediğiniz yer için tercih yapacaksınız. Sistem sizi bu yola sokuyor.
Kimse mutlu olmadığı yerde yaşamak istemez. (2014 kpss sınavından 83.3 alan biri olarak yazıyorum)

Atanmayı bekleyen biri olarak içten içe sizi kızıyorum tabi ki buna hak vermeniz gerekiyor. Çünkü atanmak çok zor. Özelde çalışmak hiç de kolay değil.....ama bunun günah keçisi de siz değilsiniz.

hakkımızı fazlasıyla yemiş ve yemekte olan, o kadar çok siyasi liderlerimiz varken size kızmak çok da adil değil...
 
@evrim

Sizin başınızdan geçmiş üzülmüşsünüz ama aynı durumda bir diğeri üzülerek bakmaz, tepkisini koyar. Ha ne olacak şimdi, hiçbir şey. Tercih yapacaksınız, siz ya da bir başkası. Sizden öncekiler yapmadı mı hayır yaptı.

Kimse üzerime gelmesin deyip bir şeyler söyleyip kaçıyorlar demek biraz hımm olmamış sanki.
 
@Meltem Koca

Tepkimizi koymalıyız kesinlikle bu konuda size katılıyorum. Ancak bu hakkın ortadan kaldırılması için doğru yerde doğru kişilere tepki koymalıyız. ben dahil bir çok kişi yeter ki atanalım bir yer gelsin düşüncesiyle tercih yapıyoruz. Sonra bulunduğumuz yerde mutsuz olunca gitmenin yollarını arıyoruz. Devlette bu hakkı veriyorsa emin olun %99'u ikinci tercihini kullanır. ikinci tercih doğru mu kesinlikle değil ama verilen hakkı kimsede tepmez diyorum....

Bu arada tepkimi de koydum zamanında üzülerek izlemedim... Ama tepkimi hakkı kullananlara değil, bu hakkı verenlere...
 
@evrim

Nerde çalıştığımı mı merak ediyorsunuz.. 1 puanla arkanızdan alımları takip eden, işsiz bir meslektaşınızım.. Benden sadece 1 puan fazla alıp kendinizi haklı çıkartmaya çalışmanız çok komik görünüyor..

Sanırım hakkınız az yenilmiş, umarım hayatta daha çok hakkınız yenir..
 
Üst