• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS 2016 kpss açıklanıyor

cagriuldes

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Haziran 2016
Firma
Yağmur Plastik
Arkadaşlar bugün saat 16:30 Osym tarafından Kpss 2016 sonuçları açıklanıyor.Sınava girmiş meslektaşlarımın emeklerinin karşılığını alarak sonuçlanır sınav sonuçları umarım :)
 
@Yunus Emre Kapkara evet rezalet. bu bakanlık "çevre ve şehircilik" olduğu sürece bize yer yok. teknikerler, inşaat mühendisleri o kadar fazla ki inanamadım müdürlüklerdeki tabloya.

sırf bu yüzden bile her yere yazacağım. haksızlık. üstüne üstlük bu işi özel sektörde yapmama rağmen artık çevre ile ilgili işlere bile ciddiyetsiz yaklaşıyorum.

kamuda da özel sektörde de önemsenmiyoruz.

ayrıca tamam proje, imar falan tabii inşaat alacak ama biri bana çevre yönetim ve denetim birimindeki su ürünleri mühendisini, ziraat mühendisini açıklasın?
 
Haklısınız ,söylenecek çok şey var da yeri değil burası... Ne diyelim inşallah bizim de yüzümüzün güldüğü günler gelir

Casper_VIA_V3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
2 mail adresim var 2siylede attım. Ne kadar çok onları bu konuda rahatsız edersek bizimle elbet ilgileneceklerdir. bölümümü çok seviyorum ancak iş imkanı olmadıkça hem bilgilerimi kaybediyorum hemde mesleğimden soğuyorum.
 
@Ferhat Elçi
Gecen çevre ve şehircilik bakanlığından açığa alınanlar olmuş dedim galiba bu sefer gireriz bir yerlere. Bir baktim neredeyse 200 kişiden 1 tane çevre muhendisi yok.
 
@Burak Bilen
Çevre muhendusi somut şeyler yapmadikça böyle devam eder gerçi ancak twitter den hastag açmak bakanliga mesaj atmak bunlar boş benim gözümde
 
@Ferhat Elçi
Ferhat Bey yapın aktivite destek verelim.. Hiç bir şey yapmamaktan iyidir.. Çoğu birim bize geri dönüşler yapıyor ilgilendiklerini gerekli yerlere bildiklerini yazıyor.. Arz Talep meselesidir.. Burada oturup acaba somut ne yapsak deyip twitter mail boş iş demenin de pek bir faydası yok.. Eğer destek olmak isterseniz bekleriz facebook sayfamıza.. Herkes gelsin 1 kişi bile artsa sayımız güç güçtür.. Bekliyoruz.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
@yusufok
Ferhat bey yapın destek verelim diye de iğneleyici konuşmaya gerek yok bugün bir eylem(taş sopa demiyorum demokratik haktan söz ediyorum) olsun desek millet daha yapılacak eylemi bilmeden kaçacak insan var tekrar diyorum twitter BOOŞŞŞ iyi siz yazmaya devam edin ilgili yerlere umarım sayenızde atamalar çoğalır çevre şehircilik şehircilik değilde sadece çevre ile ilgilenir benim belki hepinızden donanım olarak azım tecrübem az fakat çevre müh. için hepinizden çok şey yapabilirim kendimden görüyorum sadece tecrübe sahibi olursam sizlere gereken desteği vereceğim merek etymeyin yakında somut adımlar için size ulaşacam ... saygılarımla
 
@Ferhat Elçi

Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma Ferhat hakikaten her türlü aktiviteye hazırız.. Onun devamındaki serzenişim genel olarak pasif hareketler sergileyen hiç bir şekilde destek vermeyip durumunu kabullenmiş çevre mühendisilerine idi. :harika:
 
@yusufok
sizi anlıyorum bende ona itiraz ediyorum hocam yani hani kalvye erkeği denir ya hani :D sadece yazmak olmak pankartları alalım meydanları alalım bu kötü birşey değil hak verilmez söke söke alınır bu belgelerden kurtulmamız lazım ki tecrübelendikten sonra hatta 2017 yılında bu site den destek aramaya çalışacam ... bakalım kimler gelecek yada destek yada bilgi verecek tecrübe anlamında ....
 
çevre mühendislerini almazlar. ben umudumu kestim çevre mühendisliğini tercih edenleri de başka bölümlere yönlendiriyorum. inş bir daha kimse çevre mühendisliği okumak gibi bir salaklık yapmaz bu kadar saçma ve bu kadar küçümsenen bir bölüm daha görmedim hayatımda.
 
@buse yıldırım
2010 kpss ile atanan masum memurlar ve hak yıyen memurlar görevlerinden alınacak. yanı sadece genel yetenek genel kultur sınavı ıle atananlar gorevıınden alınacak bildiğim kadarıyla
 
Benim de bildiğim kadarıyla KPSS 2010 yok hükmünde.. ve bakanlıklar ve kurumların insiyatifine göre görevden alınacaklarmış..

Kaç meslektaşımız atandı acaba 2010 da :/

Olur da mesleğimizin geleceği için kaygılananlarınız olursa buyurun böyle bir şey var..
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Üst