• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim 2016 şubat çevre görevlisi vize eğitimi başvuruları başlamıştır

Sayın ilgili

2001 yılında kurulan Türkiye Çevre Koruma Vakfı, Bakanlığın desteklenmesi ve güçlendirilmesi faaliyetleri yanında, ülkemiz çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine yönelik çalışmalara katkı ve destek sağlayan bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetini sürdürmektedir.

Bakanlığımız Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, Çevre Yeterlilik Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Vakfımız ile birlikte 1-2-3 Şubat ,8-9-10Şubat ve 22-23-24 Şubat 2016 tarihlerinde 3 grup olmak üzere RİXOS HOTEL / ANKARA’da (Atatürk Bulvarı 183//Kavaklıdere) “Çevre Görevlisi Vize Eğitimi” düzenleyecektir.

Eğitim 3 grup halinde yapılacak olup 2010 ve 2011 yıllarında belge alan “Çevre Görevlisi Belge” süresi 2016 yılında sona ermiş ve sona erecek olan çevre görevlilerinin katılması mecburidir. BU EĞİTİM 2016 YILI İÇERİSİNDE TEKRAR DÜZENLENMEYECEKTİR. BU SEBEPLE 2016 YILI İÇERİSİNDE BELGE SÜRESİ DOLMUŞ VE DOLACAK OLAN HERKES BU EĞİTİME KATILMAKLA MÜKELLEFTİR. Grupların dolmaması halinde TÜÇEV grupları birleştirebilir, grupların dolması halinde yeni grup açabilir. Grubun iptal olması halinde iptal bilgisi taraflara maille bildirilecektir bu sebeple geçerli mail adresi belirtip kontrol etmeniz gerekmektedir.

Katılımcılar Eğitim bedeli olan 400 TL’yi (KDV Dahil), Türkiye Çevre Koruma Vakfı İktisadi İşletmesi, T.C.Ziraat Bankası, Kamu Girişimci Şubesi, IBAN: TR44 0001 0025 3352 1264 1250 20no.lu hesaba(EFT, havale, elden vb. yatırılabilir) (Eğitim materyalleri ve sarf malzemeleri bu ücrete dahildir) yatırdıktan sonra
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
adresinden 22 Ocak 2016 tarihine kadar kayıt yaptırmakla mükelleftirler. Aksi takdirde ücret yatmış olsa dahi kayıtlar kabul edilmeyecektir.

Eğitim konaklamasızdır. Konaklama katılımcıya aittir. Eğitimler sabah 09:00 da başlayacaktır. Katılımcıların en geç 08:30’da otelde olmaları gerekmektedir. Eğitimin bitiş saati ise 18:00’dir. (saat 18 den önce belge verilmeyecektir bu sebepten dönüş biletlerinizi bu saate göre ayarlamanız gerekmektedir.)

Katılımcı bu üç gruptan kendisine uygun olan tarihi belirleyerek o tarihteki eğitime katılabilir ancak gruplar kontenjanla sınırlıdır seçtiğiniz grubun dolu olması halinde diğer iki gruptan uygun olan gruba kayıt yaptırmanız gerekecektir.

Eğitime iştirak edecek olan katılımcıların giriş çıkış tarih ve saatleri ayrıca net olarak kayıt formundaki açıklama kısmında da belirtilmiştir.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
SON BAŞVURU TARİHİ 22 OCAK 2016
 
@kamilemir

Olay eğitim vermekten çıktı kumara döndü. Siz yeter ki parayı verin. Bakalım gene kimler kimler mağdur olacak...
 
@Gülşah Albayrak
bakanlık eğitime kabul etmedi. aralık ayı içim eğitime aradım ve bakanlık listesinde adınız yok. siz ocak ve şubatta olacak eğitime gireceksiniz dediler.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
duyuruda belirtildiği gibi eğitime girecekler ;
1- 2010 yılında Çevre Görevlisi belgesi almış olanlar
2- 1.1.2011 31.01.2011 tarihleri arasında belge almış olanlar diyor.
benim belge tarihim 01.02.2011 oluyor yani 1 gün var. bakanlığa mail attım bakalım gelen cevap nasıl olacak
 
merhabalar arkadaşlar;
henüz parayı yatıramadım. yarın kısmetse yatıracağım sonra da başvurumu tamamlayacağım. bir aksilikle karşılaşmam umarım. kalacak yerimi de ayarladım sayılır henüz netleşmedi. yarın o da belli olur sanırım. şubatın son haftası orada görüşürüz inşallah.
 
1. gruba kayıt yapan kimse yok herhalde.
 
Benim Çevre Görevlisi belgem Haziran 2017 de süresi doluyor şubat 2016 daki eğitime katılmam gerekiyor mu ? Yoksa her sene yapılıyor mu?
 
@ismael

Eğitim 3 grup halinde yapılacak olup 2010 ve 2011 yıllarında belge alan “Çevre Görevlisi Belge” süresi 2016 yılında sona ermiş ve sona erecek olan çevre görevlilerinin katılması mecburidir. denilmiş duyuruda. yani sizin katılma zorunluluğunuz yok.
 
Cevabınız için teşekkürler Ayşegül Hanım .. 2017 de 2012 de alanlar için yaparlar diye düşünüyorum..
 
@ismael

bence de.. zaten para lazım oldukça mecbur açılacak bu eğitim :)
ben aralıkta eğitime katılanlardan hiç iyi yorum almadım, sadece yapılmış olsun diye eğitim düzenlenerek insanlar bebekleriyle bile gelip katılmak zorunda bırakılıyorsa bunun vebalini ödeyeceklerdir diye düşünüyorum.
 
@Ayşegül Öner Albayrak
Haklısınız.. İnşallah her şey daha iyi olur..
 
eğitim her sene açılıyor hiç merak etmeyin.
 
herkese merhaba,

2. gruptayım bende. Burada esas merak ettiğim dedikleri gibi mi eğitimin son gün bitiş tarihi ona göre dönüş biletini ayarlayacağım.
 
Merhaba Arkadaşlar,

Ben 1. grupta olacağım.

Emine Hanım aynı durum benim de başıma geldi, belgem 3 şubat bitişli olduğundan aralık 2015'te açılan eğitimlere katılmama izin verilmedi. Büyük olasılıkla %50 cezasını da yatırmamızı talep edecek Bakanlık @Emine Erdem, bu şekilde haksızlık yapılması üzücü bir durum.

Arkadaşlar şubat başında tanışmak dileği ile selamlar,
 
@Hande Kursun
bakalım konu ile ilgili bakanlığa mail attım. eğitime gittiğimizde de durumu soracağız artık.

bu arada arkadaşlar kalacak yerleri ayarladınız mı? bir çoğumuz farkı illerden geleceğiz, en azından uygun yer bulanlar yazabilirse diğer arkadaşlara yardımcı oluruz.
 
İlk defa belgeyi alacaklara ne zaman eğitim verilecek acaba ? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ? :)
 
1. grupta 20 kişi gidecek görünüyor ankette,yarın eğitimde görüşmek üzere
 
Üst