• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS 2017/1 ataması (15 kadro)

Sevil Atila

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
12 Ağustos 2014
Firma
Çalışmıyorum, iş arıyorum
Merhaba arkadaşlar
Gördüğünüz üzere kadro sayıları bugün belli oldu (
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
) ve bölümümüze sadece 15 kadrocuk açıldı. Üstelik bu 15 kadrodan ikisi dil şartı biride isg şartı koyuyor. Ayrıca bununla da kalmayıp adında çevre geçen, bizim bakanlığımız diye övündüğümüz bakanlığımız hiç kadro açmıyor.
Hal böyleyken ben de umutsuzca tercih yapacağım.
Sizler arasında da tercih yapacak var mıdır. Var ise puanını yazabilir mi? Umutsuzluğumu perçinlemek istiyorum.
Puanım 86.45
 
Gerçekten çok kötü :uzgnm: neden çalışayım ki kpss diyorum. Neden anlaşılmıyor neden etrafına bakılmıyor bu kadar gerekliyken neden.. Artık napmamız gerekiyor bunu söylesinler. En büyük isteğimdi benim belediye oturmak için degil bu Vatana gerçekten yeni projeler yapmak için olması gerekenleri anlatmak için gelecegimiz için bunu özelde yapamaz mıyım yapabilirim ama bunun yıllarımı vermeliyim değer görene kadar. Yada özelde ezilmeliyim bilmiyorum.. Ama ne zamana kadar böyle devam edicek yada değişicek bir zaman var mı? Allah yardımcımız olsun inşallah:suspus:
 
Sevil hanım branş sıralamanız kaçtı ve netleriniz nasıldı acaba ben seneye gitmeyi düşünüyorum sınava örnek teşkil etmesi açısından
 
Branş sıralamam 83 tü ama son alımlardan sonra 65 66 ya düşmesi lazım. Netim de toplam 86.25 ti diye hatırlıyorum. Ben Türkçede çok zaman kaybettim yoksa daha fazla yapardım. Türkçe hariç sınav normaldi. Siz benim gibi son alımlara kalmak istemiyorsanız 90 neti hedefleyin. Yada 90 puanı
 
Ümidinizi kırmak istemem ama 2014-2016 arası 317 den 266 ya düştü sıralama anca yani 4 atama toplam RESMİ OLARAK 51 kişi ona göre düşünüp ona göre çalışın. Gayri resmi atanan çok kişi biliyorum ama çalışmak zor geliyorsa 1 sene ankara da kulis yapın yada yapan birilerine ulaşın stressiz sınavsız atanın :):)
 
Teşekkür ederim. İnsallah atanırsınız ve verdiğiniz emeklere değer ki bence bu sıralamayla 2018 e kadar atanırsınız kesin diye düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
 
@Berk Turpcu Gayri resmi; puansız, kadro ilan etmeksizin, sizin gireceğiniz zaten belli kimsenin haberi olmasın denilen tipler bunlar gizli şeyler değil ki gördüğümüz durumlar hatta kimisi bu yazıyı bile okur muhtemelen çaktırmadan :D:D
 
Aslında ümidinizi kırmak istemem ama, Bakanlığın kadroları nerdeyse dolu ve yeni bir alım yapması için çok fazla ihtiyacı yok. Ayrıca çalışanların genç olması ve uzun süre emekli olamayacak olmaları alımı zorlaştırıyor. Bakanlık tek başına Çevre Bakanlığı olmadığı sürece toplu bir alım beklenmemeli bence. Özel sektör de maalesef ücretler çok düşük ve çalışma şartları da oldukça zor.
Herkese iyi çalışmalar diliyorum.
 
@O.GENÇ Teşekkürler bir bakıma haklısını genç kadro olunması açısından ancak ÇŞB'lığu yeni birimler açıyor ve sanayi her gün büyüyor.. Denetimlere evraklara yetişemediklerini il müdürlükleri kendi ağızları ile söyledi kaç defa.. ve alım için eleman ihtiyacı bildirdiklerini ancak yukarıların onaylamadığını söylediler yani maliyenin.. sonuç olarak ihtiyaç yok değil hatta az da değil ama onay verilmiyor.. ama bakıyorsunuz ki bir anda 2500 tane mühendis alabiliyor gıda tarım bakanımız.. BİMEr ve CİMER'e yazmakta fayda var.. bir de
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
böyle bir blogumuz var emek verip hiç bir şey yapmamaktan iyidir diyorsanız günde 2-3 dakika ayırıp etkinliklerimizi haftada bir yapabilirsiniz..

Bu arada kadro sayısı 15 değil 14'e düşürüldü Diyarbakır geri çekti 1 kadrosunu ve 2 tanesi de B YDS istiyordu yani 12 gibi düşünülebilir :)
 
İsg ve yds yok benim. Denemekte fayda var olabilir belki. Kasımda ve diğer sene haziranda da tercihlerimiz var değil mi ? Umarim sayılar fazlalasir
 
isg ve yds şartına uyan kaç kişi var acaba bunu merak ediyorum ben.Eğer ki bu şarta uyan olmazsa tercih yapan olmayacak belli bir süre geçtikten sonra kurum istediği kişiyi alabiliyor diye biliyorum öyle duymuştum.şeker fabrikasında çalışan tanıdığımdan.
 
@evrim

Evrim hanım siz Kastamonu'ya atanmamış mıydınız?

@hati aydın

Şartlara uyan birçok meslektaşımız var, bahsi geçen kadrolara en kötü ihtimalle 85 puan ile yerleşim olur.. Tahminen bu puan 86 olur..
 
@hati aydın
@hati aydın
HAti hanım, İller bankası da aynı taktiği yapıyor.. Sınavları inanılmaz zor oluyor her kadro boşta kalıyor sonra istedikleri adamları alıyorlar..

Eğer kadrolar çoğalsın istiyorsak blog etkinliklerimizi yapmakta fayda var.. ve sağa sola herkese yaymak lazım..
Ben de 86 ile yds hariç diğer yerleri yazdım.. hayırlısı bakalım..
 
yusufok, ben bu yil oturup kpss çalışayım diyorum sonuç ortada geçen yil mezun oldum hala boşum napacam bilmiyorum

@yusufok ben bu yil oturup kpss çalışayım imkansız değil diyorum alımlar ortada geçen yil mezun oldum hala boşum .alım yapmıyorsunuz bari kontejyanları azaltın belli başlı üniversiteler olsun.
 
Bu çevre mühendisliği asılda okunmaz emeklere yazık şuan ben 3 sınıfm ve bırakmayı planlıyorum, görünen o ki bu karar oldukça mantıklı olacak , yoksa işin sonu askerde kalma veya polis olma bu ikisi 4 sene okumadan da olunabiliyor gerçekçi bakınca hiç bir mantığı yok bu bölümde kalmanın.
 
Üst