• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS 2017/1 ataması (15 kadro)

Sevil Atila

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
12 Ağustos 2014
Firma
Çalışmıyorum, iş arıyorum
Merhaba arkadaşlar
Gördüğünüz üzere kadro sayıları bugün belli oldu (
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
) ve bölümümüze sadece 15 kadrocuk açıldı. Üstelik bu 15 kadrodan ikisi dil şartı biride isg şartı koyuyor. Ayrıca bununla da kalmayıp adında çevre geçen, bizim bakanlığımız diye övündüğümüz bakanlığımız hiç kadro açmıyor.
Hal böyleyken ben de umutsuzca tercih yapacağım.
Sizler arasında da tercih yapacak var mıdır. Var ise puanını yazabilir mi? Umutsuzluğumu perçinlemek istiyorum.
Puanım 86.45
 
@M.Derse Aslında böyle bir karar alırsan emeklerine yazık etmiş olacaksın bence. 3 yıl kısa bir süre değil ve mesleğimiz hakkında kesinlikle yanlış düşünüyorsun ama bölümü sevmiyorum, ben bu mesleği icra etmek istemiyorum diyorsan durum farklı tabiki, bırakıp başka alanlara yönelmen senin için daha iyi olur. Sonuç olarak, sadece buradaki olumsuz yorumların etkisinde kalıp mesleğinden vazgeçmemelisin bence. Yeni mezun bir meslektaşın olarak konuşuyorum; KPSS her şey değil, eğer istersen ve inanırsan özelde de çok güzel imkanlar seni bekliyor olacak...
 
@kralsoytarı Belge konusunda size katılıyorum, hiçbir belgeye ihtiyaç duymadan da mesleğimizi yapabilmeliyiz bence ama yine de karamsar olmamaktan yanayım. Bir şeyler için çabalamaktan kaçınmayan ve mesleğini seven herkese güzel iş imkanları olduğunu düşünüyorum...
 
3 yıl okuduktan sonra bırakmak saçma.3 yıla yazık.ama okul uzuyorsa bırakmak mantıklı.ha 1 sene sonra kesin biterse al koy vitrine.
belki lazım olur sonuçta diploma bu.
 
@M.Derse bence dondur okulu tekrar sınava hazırlan baktın istediğim bölüm gelmedi devam edersin bölümüne, hayallerin varsa peşinden koş 3 veya 5 sene önemli değil,asıl sorulması gereken ben neyim ve ne istiyorum bunun cevabını kendine verdikten sonra gerisi kolay.
 
@espanyol1901 olumsuz yorum yapmaya bayiliyorsunuz vallaha.kararsız kaldım npabilirim .memleketimden uzak kaldığım için. Ama sozlesmelide tayin de skntı. O yüzden düşündüm yani.
Ama tercih 2 il yaptım sadece merak etme memleketim olduğu için. ... o kadar da düşüncesiz değilim.
Sen bi anlat ne yaptığını .ozaman yorum yapıcam sana .on yargıli değilim bak sen gibi
 
@evrim



:) o kadar da düşüncesiz değilim derken ... neyse kadro yakılmasa keşke daha iyi olur sanki.
Bu arada kpss ye hazırlanan birisi değilim sadece bakınca atanmayı bekleyen bi çok kişi olduğunu gördüm.
 
Cmnet editörleri bugüne kadar link paylaşımlarımızı hiç bir şekilde kınamadı bu sebeple teşekkür ediyoruz..
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
ETKİNLİK 9'a bekliyoruz hepinizi.. memurlarınsesi.com haber yaptı bile bizi.. Sırada diğer websayfaları var.. Etkinliğe katılmanız 5 dakikanızı almayacak arkadaşlar sizce de değmez mi ?
 
@Enise A.

kaç puanla atandığınızı da yazarsanız sevinirim. üzüleyim mi başvuru yapmadığıma diye merak ediyorum da :))
 
evet bende şöyle bir adreste buldum,
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
burda da şöyle birşey dikkatimi çekti, şişli belediyesinde atanan memur arkadaşlartan biri 57 puanla girerken diğerlerinin hepsi 90 küsür puanla atanmış. bunun nasıl olduğunu bilen var mı? engelli kontenjanı olabilir diye düşündüm. eğer değilse böyle dengesiz puan durumu neden?

@yusufok teşekkür ederim ayrıca.
 
BEN GEÇEN HAFTA ÇALIŞTIĞIM MADEN FİRMASINDA BİR DENETİM ESNASINDA G.HANE İL ÇEVRE MÜD. ÇALIŞANLARI İLE KONUŞTUM. BİR BAYAN İLE TANIŞTIRDILAR YENİ ATANDI DEDİLER .BENDE ÇEVRE MÜH. ZANNEDEREK PUANINI SORDUM KADRO GÖZÜKMÜYORDU GÜMÜŞHANE DE NASIL OLDU DERKEN JEOLOJİ MÜHENDİSİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM ..PEKİ NEDEN ÇEVRE DEDİĞİMDE İSE BAYINDIRLIK KADROSUNA ALINMIŞ ÇEVREDE İHTİYAÇ OLDUĞU İÇİN ORAYA KAYDIRILMIŞ. AYNI ŞEKİLDE HARİTA MÜHENDİSİ OLARAK ATANAN DİĞER ARKADAŞ HİÇ MESLEĞİNİ YAPMADAN ÇEVREYE KAYDIRILDI VE ÇED , İZİN-LİSANS BÖLÜMÜ İLE İLGİLENİYOR. YANİ ÇEVRE MÜHENDİSİNE İHTİYACIMIZ VAR DİYE BAKANLIĞA BAŞVURUR YAPTIKLARI HALDE ÇEVRE MÜH ALMIYORLAR FAKAT BAŞKA MÜH. ATAYARAK ÇEVRE DE İHTİYAÇ VAR DİYE ORAYA KAYDIRMA YAPIYORLAR. PEKİ BİZ NİYE BU BÖLÜMÜ OKUDUK !! NİYE ÇEVRE MÜH OLDUK !! KEŞKE İNŞAAT HARİTA JEOLOJİ GIDA FALAN OKUSAYMIŞIZ. HER HALÜKARDA ÇEVREYE ONLAR BAKIYOR. !! BÖYLE ADALETSİZ BİR ORTAMDA GELDE HAK ARAMAK İÇİN SESİNİ ÇIKAR. KİM DUYACAK !! HAKKIMIZA GİREN BU ATAMALARI YAPANLAR MI UMURSAYACAK !! MADEM İHTİYAÇ VAR NEDEN İL ÇEVRENİN ÇEVRE MÜH TALEBİNE ONAY VERMİYORSUNUZ !!! NEDEN BAŞKA BİR KURUMA ATANAN MÜH. BİZİM ALANIMIZA İHTYAÇ VAR DİYE GÖNDERİLEREK ÇALIŞTIRILIYOR. BUNA BENZER BİR SÜRÜ DURUM VAR. GÜMÜŞHANE İL ÇEVREDE SADECE ÇED İZİN LİSANS ATIK YÖN. KONULARINA BAKAN 2 ÇEVRE MÜH VAR. DİĞER ARKADAŞLAR BAŞKA MESLEKTEN.
 
Aslında sorun buda değil tanıdığım örnekleri de var çevre mühendisi olupta başka mesleklerin işinide yapan başka birimde fazla fazla maaş alan da var bu aslında adamım var demek oluyor. Dayısı amcası her neyi varsa arkasında oraya giriyor boşluk varsada kendını garantilemek için kayıyor bu malesef olay hiç kpss girmemiş kişi şu anda belediyede sözleşmeli çalışıyor çünkü babası partide belli bir yere gelmiş bu durum öyle ilk değil ve malesef nekadar isyan etsekte son olmiycak çünkü birileri bir yerlerde o bahsettiğimiz ADALETİ dagıtacak
 
Çok mu art niyetliyim bilmiyorum ama şanlıurfa da bir belediyenin yds b seviyesi şart koyması o kadronun şahıs için açılması demek değilse nedir :) :) urfa da belediye çevre işlerini hangi ülkenin il çevre müdürlüğü ile yürütüyor acaba 86 ile yerleşen arkadaş buradaysa cevaplarsa memnun olurum :) :)
 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    32.8 KB · Görüntüleme: 58
Art niyet değil tabikide kişiye tahsis edilmiş bir koltuk bu bencede. belediye devletin bir kurumu dahil böyle şartlar koyuyorsa.
 
bence devletin özelde belli bir süre çalışan mühendislere ayrıcalık getirmesi lazım çünkü o mühendis özelde oralara genele kadar işin her türlü hilesini biliyor,öğreniyor. Emin olun bu şekilde devlet alırsa hem kendisi rahat eder hem işler hızlanır.
 
Üst