• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Sempozyum 2019 Atık Yönetimi Zirvesi

  • Konuyu başlatan deleted25658
  • Başlangıç tarihi
D

deleted25658

Sayın İlgili;

2001 yılında Bakanlığımız bünyesinde kurulan Türkiye Çevre Koruma Vakfı, Bakanlığın desteklenmesi ve güçlendirilmesi faaliyetleri yanında, ülkemiz çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine yönelik çalışmalara katkı ve destek sağlayan bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetini sürdürmektedir.
T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü’nün öncülüğünde, Atık Yönetimi ile ilgili uygulamaların güçlendirilmesi, geliştirilmesi ve ilgili paydaş gruplarla (Üniversiteler, özel sektör, çevresel STK’lar, oda ve birlikler, Enstitüler, Belediyeler) bilgi alışverişinde bulunulması ve Atık Yönetimi alanındaki yeniliklerin değerlendirilmesi amacı ile 24-28 Şubat 2019 tarihinde Antalya Belek’te 4 gün sürecek “Atık Yönetimi Zirvesi” düzenlenecektir.
Ayrıntılı bilgi ilerleyen günlerde sitemizde yer alacaktır. Kayıtlar başladığında başvurularınızı basvuru.tucev.org adresinden gerçekleştirebilirsiniz.


oMr4luaq8O5S.jpg
 
Güzel oluyor. Hem arkadaşlarınızı görüyorsunuz ayrıca yeni bağlantılar kuruyorsunuz. LİNKDIN iyidir.
 
program içeriği belirli değil hala, konuşmacılar, gruplar 20 gün kala hala bildirilmemesi bana nasıl geçeceği konusunda ip uçları veriyor.
 
Aydın bey gidebilen olacak mı ben açıkçası merak ediyorum :rolleyes: bazen diyorum ki amaçları bağcıyı dövmek!!! Yaaa ortak hedef işletmelerin ve mühendislerin çevre konusunda duyarlılığını arttırmak ve sorumlulukları konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlamak ise daha fazla toplantı, eğitim vs. olsun ki doğrusunu öğrenelim. Hizmet verdiğimiz tesisleri doğru bilgilendirelim. ama bu uçuk rakamları görünce Amaç üzüm yemek değil diyorum....
 
Üst