• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2020 Yılı...

Olgaç Sürmelihindi

Mevzuat Grubu Lideri
Yönetim Grubu
Mevzuat Grubu
Katılım
11 Şubat 2013
Şehir
Gaziantep
Firma
-
Evet sevgili meslektaşlarım, 2019 yılını acısıyla ve tatlısıyla geride bıraktık. Bazen sevindik, bazen üzüldük. Yeri geldi mutluluğumuzu ve hüzünlerimizi paylaştık. Yaz döneminde çeşitli şehirlerde meslektaşlarımızla bir araya gelme fırsatımız oldu. Birbirimizi yakından tanıdık ve arkadaşlığımız ve dostluğumuz pekişti. Ömrümüzden bir sene daha gitti. İyisi ve kötüsüyle gitti... Artık 2020 yılına daha umutlu ve heyecanla bakmamız gerekir. Unutmayalım ki herkes kendisi, ailesi ve çevresindekiler için özeldir. 2020 yılı herkes için eminim daha güzel olacaktır. Bazı şeyler kötü oldu diye karamsarlığa kapılmayın. Unutmayın ki yaşadığımız kötü ve zor dönemler ileri de yaşayacağımız güzel günlerin habercisidir. Asla kalbinizdeki umudu ve güzellikleri kaybetmeyin. Bol bol dua edin. Ve birbirimize olan saygı ve sevgiyi hiç kaybetmeyelim. Hayata daha da sıkı tutun. Bizler sadece iş için burada değiliz. Sıkıntılarınız veya derdiniz olduğunda da elimizden gelen yardımı her zaman yaparız. Çünkü Bizler Birlikte Güzeliz. Birlikte Güçlüyüz. CMNet ailesi yeni yılınız kutlu olsun. Alalh sağlık, mutluluk ve huzur versin. Sevdiklerinizle ve ailenizle bir ömür boyu geçirmeniz dileğiyle... EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ HER ZAMAN DAHA GÜZEL VE İYİ OLSUN. ☺??
 
Kardeşim kalbimden geleni söyleyeceğim, ben olsam hiç almak istemezdim. Çünkü etrafında sevdiklerin var. Seni sevenler var. Bizler iyi ki seni tanımışız diyoruz. İyi ki varsın. :)
 
Sıkıcı işinizde, sorunlu iş arkadaşlarınızın yanında, trafikte, çok açken yemek beklediğinizde, hastane sırasında, çok uzun otobüs yolculuklarında zamanın çabucak geçtiği

En sevdiğiniz yemeği yerken, ruhunuzun dinlendiği müziği dinlerken, en eğlendiğiniz şarkıcının konserinde, eşinizin/sevgilinizin/dostunuzun/ailenizin yanında, güzel bi seyehatte zamanın durduğu bir yıl diliyorum herkese :utan::)
 
2020'den beklediğim

Sıkıcı işinizde, sorunlu iş arkadaşlarınızın yanında, trafikte, çok açken yemek beklediğinizde, hastane sırasında, çok uzun otobüs yolculuklarında zamanında çabucak geçtiği

En sevdiğiniz yemeği yerken, ruhunuzun dinlendiği müziği dinlerken, en eğlendiğiniz şarkıcının konserinde, eşinizin/sevgilinizin/dostunuzun yanında, güzel bi seyehatte zamanın durduğu bir yıl diliyorum herkese :utan::)

2020'de olan

hastalıktan başımızı kaldıramadık be 2020'yi bünye kabul etmedi
 
Üst